Enligt #Sony-anställde Scott Rohde var tajmingen "inte rätt" att visa upp efterlängtade Playstation 3-exklusiviteten #The Last Guardian under årets E3-presskonferens.

Bästa sättet jag kan besvara det [att spelet inte visades upp] är det Sony gör - och vi är väldigt stolta över detta - att vi vill skeppa ett spel när vi känner att det är redo. När det är helt färdigställt och när det är redo. Och med allt annat vi visade på tillställningen, vi utannonserade en miljon olika saker vid showen, så kände vi helt enkelt inte att tajmingen var rätt att visa den produkten på denna show. Vi ska visa det när det är redo, och när vi tycker att det är redo att visas baserat på allt annat den utvecklar-studion gjort.

Även om vi knappast lär se något av The Last Guardian under E3 så är det inte omöjligt att spelet visas upp senare i år under gamescom eller Tokyo Game Show, enligt Rohde. Den som lever får se.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.