Enligt #Sony-anställde Scott Rohde var tajmingen "inte rätt" att visa upp efterlängtade Playstation 3-exklusiviteten #The Last Guardian under årets E3-presskonferens.

Bästa sättet jag kan besvara det [att spelet inte visades upp] är det Sony gör - och vi är väldigt stolta över detta - att vi vill skeppa ett spel när vi känner att det är redo. När det är helt färdigställt och när det är redo. Och med allt annat vi visade på tillställningen, vi utannonserade en miljon olika saker vid showen, så kände vi helt enkelt inte att tajmingen var rätt att visa den produkten på denna show. Vi ska visa det när det är redo, och när vi tycker att det är redo att visas baserat på allt annat den utvecklar-studion gjort.

Även om vi knappast lär se något av The Last Guardian under E3 så är det inte omöjligt att spelet visas upp senare i år under gamescom eller Tokyo Game Show, enligt Rohde. Den som lever får se.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

sen 2010 release och dom har inte ens visat gameplay än? Det kan du nog fetglömma. Jag tror också på sen 2011 release. 17/06 Förstår inte varför dom skall vara obligerade att visa spelet om det inte är i ett skick som passas att visas upp. Fortsätt snickra i lugn och ro. 17/06 Det förstår man, spelet ska tävla om uppmärksamhet med hur mycket som helst. 17/06 "vi vill skeppa ett spel när vi känner att det är redo. När det är helt färdigställt och när det är redo." :D 17/06 Sluta gnälla så mycket och istället var glad att SONY ser till att prioritera högsta kvalité ist för stressa ut spelet. Vi har en miljard spel att spela tills Last Guardian kommer. 17/06 nu lugnar vi ner oss litegrann. jag tror definitivt inte att spelet kommer släppas så sent. jag tror på en sen 2010 release eller en tidig 2011 release. inom första kvartalet. vi lär se något på TGS som är i september, eller GDC som är i augusti. 17/06 Blev rätt paff när Sonys presskonferens va över utan att ha visat The Last Guardians. Förmodligen lär de släppas hösten/vintern 2011 och lär visas på nästa E3. 16/06 dels e ja besviken på att vi inte fick last guardian, men jag är ännu mer besviken på frånvaron av Ico & shadow of the colossus HD och psp2. Tyckte inte sony hade någonting att komma med alls förutom spel vi sett o spelat innan flera 100ggr. Tycker däre... 16/06 Dålig bortförklaring på ett spel som hade varit intressant att se mer av. Möjligt att det tas upp något senare under E3 kanske? 16/06
Skicka en rättelse