#Gearbox-chefen Randy Pitchford säger att ett demo kommer bli viktigt för att marknadsföra #Duke Nukem Forever, skriver vg247.

- Jag tycker det är en viktig sak att göra. Nu när hemligheten är ute så kan vi faktiskt realisera de planerna. Nu kan vi gå till återförsäljarna och ta fram ett släppfönster, bestämma demo-tajming och jobba med våra förstapartners med detta, säger Pitchford.

Duke Nukem Forever släpps nästa år till Windows, Xbox 360 och Playstation 3. Ja, nyp dig i armen... denna gången verkar det faktiskt vara på riktigt!

Jag tror på det när den finns i butiken, innan dess tror jag det blir fred i mellanöstern innan vi får se the Duke igen. 08/09 Du är ju sjuk i huvudet! :D 08/09 Jag insåg just att jag skulle tycka det var roligare om Gearbox stötte på patrull och spelet vart försenat, sen hör man inget på ett tag och sedan läggs det ned igen. Myten om DNF är fan härligare än vad spelet antagligen kommer vara :D 08/09 Skämtet har jag alltid fattat... men det gick lite trögt denna gång haha! Peace!:P 08/09 Kommer köpas hur jävla dåligt eller bra det än blir förmodligen. :) Däremot är jag rädd för, och ganska säker, på att konsolerna kommer "förstöra" spelet. Har sett det för ofta så varför skulle DNF bli ett undantag liksom? Gött att det äntligen är på... 07/09 Hoppas bara att de inte skippar en PC-demo, då blir jag sur. Men det finns inget som skulle hindra mig från att köpa det här ändå. Så det kvitter väl egentligen, men ... tja. Bara den släpps innan spelet och inte samtidigt, som vissa företag har en skum... 07/09 Är det inte viktigare att de gör färdigt det först innan de börjar mumla om demo? 07/09 Självklart är grafiken inte allt, men det kan ju inte se crap ut, typ anno 2002. Självfallet är att underhållningsnivån är viktigare än grafiken. Sedan skrev jag aldrig att Crysis var ett roligt spel ;) 07/09 Självklart är grafiken inte allt, men det kan ju inte se crap ut, typ anno 2002. Självfallet är att underhållningsnivån är viktigare än grafiken. Sedan skrev jag aldrig att Crysis var ett roligt spel ;) 07/09 A DEMO IS STILL VAPORWARE! 07/09
Skicka en rättelse