#Square Enix-chefen Yoichi Wada säger till Financial Times att han förväntar sig en ny #Nintendo-konsol år 2011. Den nya konsolen, förutspår han, kommer ha hårdvara liknande dagens Xbox 360 och Playstation 3. Kanske kommer den påstådda maskinen också komma bundlad tillsammans med en helt ny slags handkontroll.

Vad tror du om Square Enix-chefens förväntningar på framtiden? Framstående branschanalytiker som exempelvis Michael Pachter har propagerat i åratal för utannonserandet av en så kallad "Wii HD", och nu ger sig även Wada in i den avancerade gissningsleken... eller vet han något som vi inte vet? Wada lot of questions!

Fasiken, helt meningslöst att spela Wii i 1080P. Och att Wii nu är dyrare än Xbox 360 beror nog på kontrollerna och att Windows subventionerar sina lådor. 26/09 Hade det varit lika mycket gnäll ifall Wii inte hade varit så populär som den är? xD 23/09 Det var lite dåligt att nintendo inte gjorde det från första början. Det är så många spel som hade gjort sig bra på den. T.ex så har jag några nintendospelande polare som blev jätte depp på att inte recident evil 5 kom till Wii (dom tyckte så mycket om... 22/09 Billigaste Wiin kostar nu enligt prisjakt 2 448:- och billigaste 360 1 938:- rätt otroligt ändå va,, hur en wii kan ligga så mycket över två tusen spänn samtidigt som den är 2 generationer bakom 360 och ps3an idag. 22/09 Helt i linje med deras naturliga utveckling? Ursäkta? Gamecube var betydligt kraftigare än PS2 så där låg dom inte efter inte. Och säg vad ni vill om Mario; Super Mario Galaxy är fortfarande bland de bästa spelen släppta denna generation och förmodligen... 22/09 Vad insåg dom, att dom tjänar för mycket pengar på "Mario-skitet" isf? 22/09 Kan hända att Nintendo till slut insåg att man inte kunne sälja Mario-skitet i all evighet medan Xbox 360 och PS3 får alla dem riktigt häftiga titlarna. Våga man tro på en ny era á la SNES? Ge mig genast skitet i sådana fall!! 22/09 Optimister! Var glada om det kommer NÅGON ny konsoll innan 2015 22/09 haha, vad ni gnäller... 22/09 Hoppas för Nintendos egen skull att dem gör en konsoll som klarar av bättre spel. 22/09
Skicka en rättelse