Det var många som hoppade till när vi kunde publicera läckt alpha-material från #The Witcher 2: Assassins of Kings och nu har #CD Projekt formellt svarat på en del av fansens funderingar. När det gäller vilka format titeln planeras till svarar Tom Gop:

Även om pc är ett säkert val vi gjorde gällande plattformar för The Witcher 2, så vill vi även släppa en konsolversion. Mer information kommer med spelets officiella tillkännagivande.

Om du minns hur #The Witcher: Rise of the White Wolf aldrig nådde konsolvärldens eftertraktade betesmarker är det inte förvånansvärt om du tvivlar, men hoppet är som bekant det sista som överger en gamer. Det var många som var bittra över röstskådespelarinsatserna i läckan, men Tom konstaterade att det sannerligen inte var de slutgiltiga rösterna. Det var istället i princip första bästa person på företaget som fick äran att stoltsera med några första engelska röster. Tom tyckte inte ens om rösterna i filmen själv.

Spelmotorn som används är en helt ny de skapat från grunden. Det vill säga att den gamla Aurora-motorn har fått säga sitt. Det är samma gäng bakom tvåan som stod för ettan, vad som visades upp var väldigt tidigt alpha-material och de planerar inte att släppa mer information inom en snar framtid. Angående releasedatumet? Det finns inget. Förutom att det kommer ta väldigt jättemånga timmar innan spelet är klart.

Vad som ska bringa mest häpnadsväckande respons ska enligt Gop vara spelets story, som är titelns riktiga fokus. Han är även glad över den respons den icke tilltänkta läckan gav och vi kan bara vänta på mer information i framtiden.

Mycket sten i ditt glashus nu känns det som... Ettan var helt underbar och jag går redan och längtar efter att få spela del två, funderar t.o.m. på att gå och köpa böckerna så länge för att få koll på källmaterialet:) Kommer antagligen att köra det på... 24/09 Som sagt, som det såg ut på tidigare filmer så är ju fortfarande den förenklade "quick-time-eventen" kvar sedan tidigare varje gång man ska gå på nästa combo. Enda som kan vara illa med en konsol version är ju att dom kanske slaktar inventory menyn så... 24/09 Witcher har ju relativt simpla kontroller så det kommer säkerligen att fungera finemang på konsol, annat hade ju varit om de som andra spelföretag lade fokus på konsol så PC-versionen blir lidande, men det verkar det ju inte vara i detta fallet. 23/09 Bra timat, när dom 2 inläggen innan ditt prisar beslutet att släppa det på konsol med, så länkar du en bild på en gråtande unge som alltså skulle betyda att vi PC spelare skulle klaga och whina på det. Ska jag svara med samma medel och säga "typiskt en... 23/09 Haha jag snacka om att göra bort sig :) 23/09 Ironiskt att båda inläggen före ditt sa exakta motsatsen. Också ironiskt att just nu är det du som snackar skit. 23/09 Verkligen. The Witcher var verkligen ett av de trevligaste rollspel som släppts på PC de senaste åren. Det och Vampire: The Masquerade är två av mina absoluta favoriter (och båda med en del problem, ska väl också sägas...) inom genren. Om bara fler utve... 23/09 Trevligt för konsolägarna, ingen förtjänar att inte få tillgång till detta framtida mästerverk. 23/09
Skicka en rättelse