Ryssarna på Wargaming slår antagligen klackarna i taket av förnöjsamhet av att antalet registrerade konton dubblerats på bara två månader.

I november meddelade #Wargaming att #World of Tanks då hade 500 000 registrerade spelare i Ryssland, USA och Europa och redan nu, 2 månader senare, har antalet dubblerats. Det har gått mindre än ett år sedan den stängda betan drog igång i Ryssland och det är handen på hjärtat en ansenlig mängd spelare som nu åtminstone kan pröva på larvfotsmaraton.

För att klara av den stora mängden ankommande spelare meddelar Wargaming att fler europeiska servrar är på väg och företagets VD, Victor Kislyi, har några väl valda ord att förmedla:

- Teamet bakom World of Tanks känner tacksamhet till communityn för att vi lyckades med denna massiva prestation. Vi skulle vilja tacka alla WoT-fans för deras stöd. Wargaming.net kommer fortsätta att arbeta hårt med att lägga till nytt innehåll till spelet regelbundet för att garantera att vår community har så roligt som det bara går när de spelar World of Tanks.

Skicka en rättelse