I höstas kunde vi rapportera att Steve Wiebe blivit ny Donkey Kong-mästare med en highscore på 1,064,500 poäng. Nu har Hank Chien - plastikkirurg från New York - återtagit rekordet och knäppt både Wiebe och Billy Mitchell på näsan.

En längre intervju med Chien kan läsas hos Twin Galaxies, som också är den sajt som håller reda på rekord för elektroniska spel. Doktorns nya highscore ligger på 1,068,000 poäng och tog två timmar och 45 minuter att genomföra.

- Precis som förra gången vet jag att det bara är en tidsfråga innan Steve Wiebe, Billy Mitchell eller någon annan utmanare slår mitt rekord. Jag kommer att fortsätta öva, men det är en fin gräns mellan att hålla sig i form och bränna ut sig, säger doktorn.

- Jag tror att pauser är en nödvändig del av träningen på samma sätt som träningen för ett maraton. Jag tror inte jag kommer hålla rekordet för alltid, men det är kul att se hur långt man kan nå.

Rekordet kan dock vara hotat redan om ett par dagar - som vi skrivit tidigare kommer Wiebe till Chicago den 15 januari för fem timmars rekordjagande, och han kommer dessutom hålla en lektion för mindre erfarna Kong-aspiranter. Den fascinerande berättelsen om arkadspelet Donkey Kong och dess toppspelare är alltså långt ifrån över.