THQ erkänner att det första spelet inte putsades tillräckligt och lovar att bättra sig till uppföljaren.

Det blev klart att #Metro 2033 ska få en uppföljare redan förra sommaren men sedan dess har det varit knäpptyst. I en intervju med Joystiq berättar dock THQ-språkröret Danny Bilson att de kommer att lägga mer krut på spelet, både utvecklings- och marknadsföringsmässigt.

- Behövde [det första] spelet mer polering i vissa avseenden? Ja, erkänner han i intervjun och benämner också spelet som ett föräldralöst styvbarn.

Med #Metro 2034 ska det alltså bli andra bullar men vi lär inte få veta något mer innan årets E3-mässa då THQ ska dra igång marknadsföringen.

va folk gnäller om grafiken och allt XD grafiken från ettan är ju bättre än cod??? wtf 25/08 Jepp metro 2033 var klart ett av de bästa spelen 2010, älskade det och det både flöt på och fungerade helt perfa för mig. 27/03 jag fattar inte vad alla klaga över? 2033 är hur fint som helst när jag spela det, fast har inte hunnit spela klart det än. det kan inte vara era datorer som inte klara av det? för vad jag har hört är det grymt grafik krävande. 20/03 Jag har två bra datorer, och spelet flyter på dåligt på båda. Speciellt om man har physx aktiverat. Synd för jag gillar spelet, men jag gillar däremot inte att spela spel som är så dåligt optimerat. Crysis fungerar bättre än det här. Så om tvåan ska var... 17/01 Fortfarande, vf buggar det egentligen? Många proglem mina kompisar och jag haft med spel har mest varit för vi har haft något installerat på datorn eller INTE haft något installerat så det strulat. Om det då är spelets fel är ditt eget fel går ju att... 17/01 Tyckte att 2033 var bra. Möjligen kort, men roande spelupplevelse. Flöt på bra för övrigt, och såg bra ut i dx11 Pröjsade 200;~ strax efter att det släpptes, och har spelat ca 15h. Blir ett köp av uppföljaren. 17/01 Vad jag har att skratta åt? Att någon som uppenbarligen tror att han är en forumgud inte har en aning om hur ett forum fungerar bevisligen. Att någon svarar på ditt inlägg som du riktade specifikt till den personen är knappast konstigt. Och att du inte... 17/01 +10 :up: 16/01 Metro 2033 flöt bra, spelet är helt fantasiskt filmiskt bra gjord! Däremot hade det varit kul att vandra fritt, som en stalker! 16/01 För mig flöt Metro 2033 hur bra som helst, det jag saknade var dock lite mera freeplay. Kändes för upplåst, jag vill ha mera "Vandra helt fritt á la stalker"! Och uberpwnage2.0, jag är nog inte ensam om det heller, men jag skrattar åt hur barnslig du... 16/01
Skicka en rättelse