Ubisoft Montreal lyssnade på kritiken - du som spelare måste inte ha allt serverat på silverfat.

Kommande #Deus Ex: Human Revolution har på flera håll kritiserats, inte minst här på FZ, för att föremål lyser när man kan interagera med dem. På en ny utvecklarvideo berättar #Ubisoft Montreal att de må vara nöjda med sitt spel, men eftersom det så ofta förekommer kritik mot just nämnda mer eller mindre lysande funktion kommer du själv kunna ställa in om du vill att de ska lysa upp eller inte. Inte bara det, du kan även stänga av huruvida du ska se vart du ska härnäst också. Allt för den ädla konsten att göra det lite extra svårt för sig självt.

Anledningen att huvudkaraktären såg vad han kunde nyttja och vart han skulle var att eftersom han är en augmenterad person, med alla möjliga former av cybernetiska tillägg, så kan han veta, se och förstå sig på saker som en vanlig person inte kan. Men nu är det upp till dig, så att säga. Ett släpp är att vänta mot slutet av augusti till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

Spelet blir som sagt väldigt mycket konsol men det blev i alla fall inte så här illa: http://www.youtube.com/watch?v=fp6TOsw3XIE 20/04 Precis. Det är ju lite ironiskt att en hel community måste i princip revoltera för att utvecklarna skall gå med på att lägga till en mycket enkel inställningsmöjlighet. EM har inte blidkat mig 19/04 jepp! 19/04 Alltså detta gör mig verkligen lättad, var en av dem som klagade frenetiskt på Eidos Montreal, skönt att se att de äntligen förstår att communityn inte bara är en skock idioter utan en värdefull tillgång. 19/04 Bra att de lyssnar på kritiken och låter spelaren själv välja om spelet ska ledsaga eller ej. 19/04 Hela iden med strider i deus ex var ju 1. sneek 2. hit & run 3. om inte ovan nämda funka slåss men gör det då på ett sätt som gör dig i princip odödlig se till att de inte kunde komm åt dig med gjälp av minor och annant mums. Hp åter kommer igen ... det... 19/04 Coversystem kan du ju bara ignorera, eller hur? Det är ingen som tvingar dig att använda det men många konsolspelare kommer nog att uppskatta det. 19/04 "förekommer kritik mot just nämnda mer eller mindre lysande funktion" i see what you did there 19/04 Bra att dom försöker lyssna på communityn iaf. 19/04 Inte ens när de gör en "bra" ändring kan de göra rätt. Det de flesta klagade på var ju att highlightningen inte var som i Deus Ex - dvs att den fungerar på saker man pekar på med musen som är inom ca 1m räckvidd men inte annars. Nu kan man stänga av ski... 19/04
Skicka en rättelse