Bioware säger att de som inte tar sig tid för sidouppdragen får ett betydligt tristare avslut än de andra.

Så sugen på #Mass Effect 3 att du tänker hetsspela dig igenom äventyret för att få uppleva rymdsagans episka avslutning först av alla? Well, synd om dig i sådana fall, för #Bioware har just avslöjat att de spelare som inte tar sig tid för sidouppdragen inte kommer belönas med ett lika bra avslut.

– Om du bara hetsar dig igenom och försöker att slutföra spelet så fort du kan, och gör väldigt lite valbara saker eller sidogrejer, så kan du slutföra spelet så. Du får något slags avslut och seger, men det kommer vara betydligt mer brutalt och minimalt jämfört med om du gör massor av saker, säger executive producer Casey Hudson.

– Om du verkligen gör massor av grejer och får med dig folk på din sida och samlar hela galaxen runtom dig, och du kommer till endgame med det, då får du ett fantastiskt, väldigt definitivt avslut.

Mass Effect 3 utvecklas till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Det dröjer till 2012. Hoppas du på ett happy ending?

Sry men har inte så stor lust att sitta här och argumentera med dig :) Du vet vad man säger; "Arguing on the internet is like Special Olympics. Even if you win, you're still retarded" 22/05 Jag förstår precis vad du säger, och om du hade läst vad jag skrev i mitt inlägg så hade du förstått hur dumt ditt senaste inlägg var. Och sluta gör citeringar som tar upp en halv sida 22/05 Bra att du förstår vad man säger.... http://knowyourmeme.com/i/000/043/937/original/WTFAMIREADING.JPG?1269222305 21/05 Bra att du läser igenom inläggen du citerar.... http://www.lolblog.co.uk/wp-content/uploads/2008/10/facepalm.jpg 21/05 k cooling. Och varför tror du att dom optimerar spelen till konsollerna? 21/05 Det var ju inte alls det han sade.... Det är ett faktum att konsollerna ligger långt efter i vad dem klarar av att trycka ut till valfri skärm, och då spelen optimeras främst till konsollerna är det väl klart att pc-spelarna får lida. Det är väl klart... 19/05 k /coolguy.. blir så jäkla less på varenda j*vel som ska hålla på whina "ååh konsolerna drar ner så mycket på grafiken buhu." Jag personligen tror att om dom skulle tycka att det lönar sig att enbart göra de till PC så skulle dom göra det. Men troligtvi... 19/05 Blir väl till att spela igenom ettan och tvåan för den hundrade gången strax innan det släpps, hoppas hoppas hoppas på en samlarbox med alla tre spelen + DLC... Annars blir jag sur! 19/05 Goda nyheter i mina öron! Jag brukar alltid spela igenom så mycket som möjligt i ett rollspel, bara jag lyckas hålla uppe allianserna å allt så kommer det nog bli ett toppenslut^^ 19/05 De bröt ju faktiskt mönstret med DA2, men vi vet ju vilket mottagande det fick ^^ Jag kanske borde skriva något som direkt berör ämnet också. - Vad trevligt att jag blir belönad för att spela som vanligt. 19/05
Skicka en rättelse