#Nvidia har släppt en ny uppsättning WHQL-certifierade drivrutiner till GeForce-korten. Versionsnumret är 181.22. Drivrutinspaketet installerar automatiskt version 9.09.0010 av PhysX System Software, något som fixar vissa fysikproblem i det nyligen släppta #Mirror's Edge. Övriga ändringar:

Klicka för mer information

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Benchmark - added an SLI profile for the
application. (XP, Vista)

[SLI]: Fallout3 - the game crashes in some game maps when played at high
resolutions (1440x900 or higher) and high settings. (Vista)

GeForce GTX 295: Occasionally, only one GPU is recognized as supporting CUDA and PhysX after the system is rebooted. (Vista 32-bit)

såg att Nvidia den 22:e hade släppt nya drivrutiner igen (!) med nytt stöd och solving för physX med Mirrors Edge... hoppas det löser mina problem som jag haft med physX Grymt spel! 24/01 Nvidia släpper till skillnad från AMD drivrutiner ganska ofta, något som AMD borde börja jobba mer på för deras drivrutiner är katastrofalt dåliga. 24/01 dessa fixar en hel del strul i windows 7 betan för fyi. Fick igång sacred 2 tack vare det :) innan så ville det sig inte ens starta, 24/01 Är inte drabbad av dessa problem, men lika bra att patcha ändå. Skulle vara glad om de fixade "skugg problemen", 2/3 av mina spel får skugg problem, blinkar och så där (går att köra men störande). Fick det med 180.22 eller någonting. Det var förra, elle... 24/01 Nej du gör samma fel som många gör,,Spel som har ett par år på nacken nyttjar ju inte nyare drivrutiner. Kör du tex BF2 som du säger behöver du inte uppdatera drivisarna. 23/01 Hmm jo jag har patchat till 1.01 har inte testat physX efter det dock. Får testa. 23/01 Gårdagens patch? Jag pratar alltså om patch 1.01 till Mirror's Edge, som släpptes för någon vecka sedan. Den rättade som sagt till PhysX-problemen. 23/01 Nej har inte installerat gårdagens patch än ska göra det. Tyckte bara det var skumt att Czorg inte hade några problem när jag hade det på samma graffekort. 23/01 Jag håller mig till v 178 Slängde in 181.20 Grafikfel vid login prompten till windows, fick dra en reboot felsäkertläge och dra en Rollback på drivrutinerna till 178. näe inte fixa något som inte är trasigt :/ 23/01 Har du den senaste uppdateringen till spelet då? Den släpptes ju relativt nära inpå release, och den fixade till PhysX-problemet hos väldigt många. 23/01
Skicka en rättelse