En uppföljare till biosuccén Transformers intar biograferna i sommar och givetvis följer ett spel på det. #Activision tillkännager att man ämnar släppa det kommande robotspelet till pc, Playstation 2, Playstation 3, Xbox 360, Wii, PSP och DS. Eurogamer skriver att #Luxoflux gör 360- och PS3-versionen, #Beenox pc-versionen, #Vicarious Visions Wii- och DS-versionerna samt att #Savage Entertainment gör PSP-versionen. Spelen kommer givetvis skilja sig en aning åt beroende på format, och flerspelarmöjligheterna kommer också påverkas av vilket format man spelar på.

Det nya Transformers-spelet har inte fått officiellt släppdatum ännu, men vi vore väldigt förvånade om titeln inte dyker upp någon gång i samband med filmsläppet.

Som sagt läste på http://www.comingsoon.net att en längre version på trailer skulle komma ut nu den fredagen den 13:e. återstår och se. kan posta den länken här när det e dags. 10/02 Ferren- Jo det har jag också hört, bara vänta och se. 10/02 Hehe det är itne Unicron :) Han är lika stor som en planet, plus att han inte är med varken Autobots eller Decepticon, han slukar planeter. Det går äve rykten om att Constructicons kommer va med och bilda sig till en stor robot (Som den som syns på Trai... 09/02 jo, spelet blir säkert surt. men filmen där emot ser riktigt lovande ut, när jag såg den första teaser:n: http://www.apple.com/trailers/paramount/transformersrevengeofthefallen 09/02 bleh för spelet.. Men det ska bli kul o se hur Unicron kommer in i handlingen. Känns som han inte är med alls eftersom "the fallen" inte är unicron direkt.. 08/02 Det är Unicron. http://tfwiki.net/w2/images2/c/c4/Unicronwiki.jpg http://www.unicron.us/tf2003/cartoonpix/unicron1a.jpg 08/02 Filmen blir nog grym men spelet kommer inte bli bra. 08/02 Transformers 2 - Revenge of The Fallen One Titeln har kommit på tal tidigare i en gammal Transformers novell from 80-talet om en "jäv***" stor robot som är en Decepticon som vaknar till liv igen. Finns inga uppgifter om att Megatron återuppstår men Mich... 08/02 Nu är de väl Starscream som har befäl över The Decepticons? Går dock rykten om att Megatron återuppstår, vilket jag hoppas på :) 08/02 I den tecknade serien så avslutar ju typ alltid Optimus Prime med att säga att jorden är fri och att dom slipper Megatron en gång för alla, men alltid lyckas han återuppstå. :P 08/02
Skicka en rättelse