Utöka lagringen för att rymma alla favoriter lagom till julledigheten.

Så här i slutet av en konsolgeneration har de riktigt bra spelen blivit många – och stora. Lagringsutrymmet tryter för somliga och det kan bli något av ett digitalt pussel att hålla biblioteket installerat och redo.

I samarbete med Seagate tävlar vi därför ut två externa Game Drive-diskar (värde 989 kr) lagom till julledigheten! Med 2TB extra lagring rymmer du alla dina favoriter på ett ställe och kan dessutom ta med dig spelsamlingen i jackfickan.

Missa inte vår guide på samma ämne, där André går igenom fördelarna med att trimma lagringsutrymmet på konsol.

Seagate Game Drive pluggas enkelt in till din konsol med USB 3.0

Tävla och vinn!

Spelen har som sagt blivit större med åren, men ett par terabyte kommer man fortfarande långt med. Tänk dig att ett spel släpps imorgon som klockar in på 2TB. Hur ser det spelet ut, och varför kräver det så mycket utrymme? För att kunna vinna vill vi ha ditt svar på just den frågan! Beskriv det monstruöst stora spelet och motivera storleken. Humor premieras och de två bästa bidragen vinner varsin Seagate Game Drive.

Tävlingen håller på till den 3 december klockan 00.00! Deltar gör du direkt i kommentarsfältet till den här artikeln.

Lycka till!

I samarbete med Seagate Game Drives

Denna artikel produceras i samarbete med Seagate Game Drives
Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren. Seagate Game Drive finns att köpa hos Webhallen.

Skicka en rättelse
Efter att ha väntat hela dagen på att spelet ska laddas ner är det äntligen hemma. Spelet med stort S. Med lätt svettiga händer greppar jag den fullt laddade kontrollen och för första gången möts jag av titelskärmen. Här kan du skapa din egen karaktär,... 03/12 Ett nytt Qbert i verklig tappning. Gärna VR för inlevelsen. Små elchocker som markör vid förlust och massor av blinkande ljus för alla. Kort sagt en vanlig dag på jobbet. 02/12 Plastic fantastic - spelet där man ska segla optimistjolle i Stilla havet och fiska upp plastbitar med en håv. Varje plastbit är modellerat med megatexturer och algoritmerna för havsströmmarna lagrar data om vart varje objekt befinner sig. Det finns äve... 02/12 The game about women. Spelet som går ut på att testa teorier och reaktioner från kvinnor. Detta spel skapades som open source, där män kan skicka in möjliga reaktioner de fått från kvinnor i egna situationer. Detta har då möjliggjort en sammansättning... 02/12 Det är spelet från mobilspels-reklamerna som inte har något att göra med spelen de gör reklam för. Ni vet de där med ”rädda prinsessan” eller ”ta skatten” där märkliga saker händer när man drar i olika spakar och sånt. Enda anledningen till att de rikti... 02/12 En remake... Tänk er The Elder Scrolls: Arena i REDengine4, då kommer de två 2tb känns tajt! 😎 02/12 Har du någon gång haft en riktigt skum dröm som du vill återuppleva? Har du surfat på vintergatan? Blivit jagad av Bill Gates på Månen? Eller har du lagat ravioli inne i ett stekpanneskaft? Då är Stream your Dream något för dig! Den medföljande "brainst... 02/12 Grammar 101 Första leveln "Din PS4". 02/12 I 10-talets sociala medier-anda och miljömedvetenhet kommer det givetvis vara VR-spelet "The Social Environmental Influencer's Life" som kommer kräva enorma mängder utrymme. Med detta kan du i din virtuella värld blev den miljömedvetna influencern som... 02/12 Megasoft presenterar: Regerings simulator. Styr ditt land med pakter och intriger, ha höga skatter och få gnälliga invånare. Ju galnare förslag desto bättre. Sug ut varenda krona ur skattebetalarna Utarma sjukvården och rädda miljön. 02/12