Så här i slutet av en konsolgeneration har de riktigt bra spelen blivit många – och stora. Lagringsutrymmet tryter för somliga och det kan bli något av ett digitalt pussel att hålla biblioteket installerat och redo.

I samarbete med Seagate tävlar vi därför ut två externa Game Drive-diskar (värde 989 kr) lagom till julledigheten! Med 2TB extra lagring rymmer du alla dina favoriter på ett ställe och kan dessutom ta med dig spelsamlingen i jackfickan.

Missa inte vår guide på samma ämne, där André går igenom fördelarna med att trimma lagringsutrymmet på konsol.

Seagate Game Drive pluggas enkelt in till din konsol med USB 3.0

Tävla och vinn!

Spelen har som sagt blivit större med åren, men ett par terabyte kommer man fortfarande långt med. Tänk dig att ett spel släpps imorgon som klockar in på 2TB. Hur ser det spelet ut, och varför kräver det så mycket utrymme? För att kunna vinna vill vi ha ditt svar på just den frågan! Beskriv det monstruöst stora spelet och motivera storleken. Humor premieras och de två bästa bidragen vinner varsin Seagate Game Drive.

Tävlingen håller på till den 3 december klockan 00.00! Deltar gör du direkt i kommentarsfältet till den här artikeln.

Lycka till!

I samarbete med Seagate Game Drives

Denna artikel produceras i samarbete med Seagate Game Drives
Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren. Seagate Game Drive finns att köpa hos Webhallen.