Efter att ha lyft den omstridda frågan om vad som är det mest klassiska gamingskägget är det dags att ta skäggtemat till nästa nivå. Nu handlar det om spelkaraktärer med riktigt häftig ansiktsbehårig, där det mest imponerande bidraget passande nog vinner en högteknologisk rakapparat från Panasonic.

Tävla och vinn Panasonic ES-LV9U till ett värde av ca. 4 299 kronor

Upplägget är enkelt. Var med och tävla genom att ladda upp en bild på den spelkaraktär som du tycker har det häftigaste skägget och skriv en kort motivering varför. Givetvis är det även fritt fram att använda en egenskapad spelkaraktär från valfri speltitel.

Låter det som klippt och skuret? Skicka in ditt bidrag i diskussionstråden till denna artikel. Tävlingen pågår till och med den 26 juni och vinnare utses därefter av en jury. Lycka till!

Sponsormeddelande

Kvalitet från Panasonic – kvalitet med stolthet

De nya rakapparaterna i Panasonics LV900-serie är utrustade med avancerade japanska skärblad, noggrant utformade för att ge en effektiv och skonsam rakning av tredagarsskägg i ett enda drag och med långvarig effekt. Klarar även tuff och svåråtkomlig skäggväxt kring halsen och på hakan.

Panasonic ES-LV9U levererar:

 • 5 avancerade japanska skärblad

 • Ultrasnabb motor ger en skonsam rakning

 • Sensorer gör rakningen mer personanpassad

 • Unikt, flexibelt 20D-rakhuvud

 • Automatiskt rengörings- och laddningssystem

 • Mattsvart finish och ergonomisk design

Läs mer om Panasonic ES-LV9U

Sponsras av Panasonic
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Panasonic. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.

Visa tävlingsvillkor

FZ:s tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

 • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

 • Skulle någonting oförutsett inträffa har FZ rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

 • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

 • FZ:s medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingvinster

 • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på FZ , som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från FZ:s tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du FZ och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver FZ och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. FZ har inte möjlighet att svara på skattefrågor.