Nyckelord: Call-of-duty-modern-warfare-2

242 artiklar i arkivet.

Filtrera
5

Speltoppen vecka 1

102

Battlefield: Bad Company 2

Plötsligt under min hyfsat tråkiga ökenvandring dundrar ett jaktplan över mig på låg höjd. Det jag inte märker förrän efter att hela skärmen förvandlats till ett gult och rött inferno är att det släppte sina bomber på mig. Trots vårt explosiva möte innebar premiären med Battlefield 1942 kärlek vid första ögonkastet.

16

00-talet enligt spelbranschen

00-talet är slut och medan tio år kanske inte är så mycket i andra medier har den relativt unga spelbranschen tagit sjumilakliv framåt. Vi ställde frågan "Vad har varit viktigast de senaste tio åren?" till en rad människor som antingen utvecklar eller skriver om de spel du njuter av.

162

00-talets viktigaste spel

Många spel förändrade världen under förra decenniet. FZ-folket har slagit sina kloka skallar ihop och fått fram de som betytt mest. Här är de - 00-talets tio viktigaste spel.

73

Bayonetta

Än är undrens tid inte förbi. Inte nog med att Bayonetta lyckas förbluffa oss fullständigt med sina bisarra infall, sin avantgarde-estetik och sin oberäkneliga speldesign - det sopar mattan med sina konkurrenter av bara farten.

51

Årets spel 2009 - plats 4-10

Så nära pallplatsen att de känner vittringen av ädelmetall. Ändå, en topp tio-placering på årsbästalistan betyder garanterad kvalitet, ett spel du inte under några omständigheter vill missa. Här är listan över årets snudd på bästa spel.