Nyckelord: wasteland-2

63 artiklar i arkivet.

Filtrera
123
15

Wasteland kommer ingå vid köp av Wasteland 2

Brian Fargo låter meddela att EA varit schyssta, vilket innebär att du som införskaffar den kickstartade uppföljaren får tillgång till den något åldrade föregångaren.

6

Wasteland 2-Brian känner ansvar för Kickstarter-boomen

Brian Fargo blev nyligen utfrågad hur det kom sig att Wasteland 2 blev av i nutid, med hjälp av Kickstarter – och fick ur sig ett antal visa ord.

35

EA avstår från Origin-kostnader för Kickstarter-spel

Distributionskostnaderna för att sälja spel via Origin kommer inte att omfattas av Kickstarter-finansierade spel, avslöjar Electronic Arts.

13

Wasteland 2 använder Unity-motorn

Spelmotorn som driver det postapokalyptiska rollspelsäventyret har tidigare främst använts för webbläsarbaserade spel som Mechwarrior Tactics och Battlestar Galactica Online.

31

Alternativ till Kickstarter tillkännagivet

Gambitious - fokuserar helt på spel och skiljer sig på en väsentlig punkt. Du donerar inte till spelet utan du blir istället en finansiär.

14

Interplay-klassiker till halva priset

Vad sägs om godbitar som Fallout 2, Sacrifice, Freespace, och Jagged Alliance för dryga 20-lappen stycket? Good Old Games har digital helgleverans.

35

Wasteland

Wasteland 2 har dragit in 2,4 miljoner dollar på Kickstarter. Varför? Johan Martinsson söker svaret genom att spela den 24 år gamla föregångaren.

17

Obsidian kanske hjälper till med Wasteland 2

Om kickstartern drar in 2,1 miljoner dollar kommer gänget på Black Isle i princip återuppstå, då Chris Avellone och Brian Fargo låg bakom godsaker som Fallout och Planescape: Torment.

9

Prova det svåra old-school-rollspelet Age of Decadence

Öppet beta av det, håll i dig, postapokalyptiska tillika svinsvåra retroflörtande rollspelet Age of Decadence. Tänk dig Fallout med svärd, och nu talar vi inte Oblivion.

12

Kickstarter-initiativ för att stötta andra kickstarters

Brian Fargo har dragit igång Kicking it forward vars syfte är att få Kickstarter-finansierade projekt att använda delar av sin vinst för att sponsra nya Kickstarter-projekt.

19

Wasteland 2 även till Mac och Linux

Kickstarter-insamlingen har nått 1,5 miljoner dollar och därmed dyker Brian Fargos postapokalyptiska rollspel upp till fler format.

50

Wasteland 2-insamlingen en succé

Så många vill leva livet efter kärnvapenkatastrofen att målet nåddes på mindre än två dygn.

38

Insamlingen för att återuppliva Wasteland är igång

Kickstarter-projekt för att göra ett nytt klassiskt 2D-rollspel har rullat igång – var med och bidra i utvecklingen till ett spel vars föregångare inspirerade Fallout!

123