När FZ för ett tag sedan [n=15797 recenserade] #Digital Illusions taktikskjutare #Battlefield 2142 rörde redaktionens egen kommendörkapten tillika recensent @Xtrmntr upp heta känslor. "Fyra FZ-logotyper är ett alldeles för högt betyg" menade vissa läsare och tänkte antagligen att de själva skulle kunna skriva en ännu bättre recension med ett annat omdöme.

<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Battlefield_2142/BF2142pcSCRNe3new4_png_jpgcopy.thumb.jpg" width="100" height="75" border="1" hspace="5" vspace="5"></img>
... vinn fina priser!Därför bjuder vi in den som känner sig manad att ge spelet ett annat betyg att skriva sin egen recension! Skriv vårdat, grammatiskt korrekt och ge ditt verk en rimlig styckesindelning och få chansen att bli publicerad på FZ som gästskribent! Skicka snarast in ditt verk till [url=mailto:medlemsrecension@fz.se]medlemsrecension (snabel-a) fz.se och bli en av tre som kommer att belönas med [[DVD]]-filmen Sin City, ett tufft FZ-nyckelband samt - så klart - ditt porträtt här på FZ!

[/url]