Den finska stadsbyggaren #Cities: Skylines är en riktig dunderhit. Vi delade ut högsta betyget i vår recension och konstaterade att det är spelet #SimCity borde varit, och det tog bara några dagar innan säljsiffrorna passerade 500 000 exemplar.

Något som förmodligen bidragit till den stora framgången är möjligheten för spelarna själva att skapa eget material. Tidigare har vi frossat i de bästa moddarna och populäraste kartorna, så nu är det hög tid att se vilka häftiga byggnader vi kan ladda hem till våra städer via Steam Workshop. Vi har gjort ett svep och hittat svenska landmärken, hyllningar till andra spel och tv-serier. Våra favoriter hittar ni i listan nedanför.

Breaking Bad-byggnader
Tv-serien om den cancersjuka kemiläraren som ger sig in i meth-branschen är framröstad som den populäraste serien på IMDB. Med sådan framgång kommer förstås också ett par byggnader i Cities: Skylines. Walter Whites hus, med tillhörande pizza på taket, går att ladda hem, liksom snabbmatkedjan Los Pollos Hermanos. Steam Workshop, bitch!

Svenska landmärken
Ska du bygga ett digitalt Stockholm med kartan som går att ladda hem så behöver du också ett par passande byggnader att placera i den kungliga hufvudstaden. Både Globen och Kaknästornet finns att tanka hem, men föredrar du att konstruera din egen variant av Malmö är det förstås bättre att använda sig av Turning Torso-skrapan.

Pokémon Center
Om tiden i Cities: Skylines stjäl för många timmar från ditt Pokémon-samlande kan en kompromiss vara att helt sonika smälla upp ett Pokémon Center i staden. Spelmekaniskt är det ett sjukhus dit dina invånare kan vallfärda för vård. Och pokébollar.

Star Gate Atlantis-portal
Gillar du tv-serien Star Gate Atlantis? Tycker du att tunnelbanor är tråkiga? Då kan du liva upp din stad med en Atlantis Star Gate! Perfekt kommunaltrafik för science fiction-fantasten som när drömmar om en futuristisk tätort.

Payday 2-banken Harvest & Trustee
Harvest & Trustee öppnar bankkontor i din stad och lockar till sig både arbetare och turister. Och förmodligen också en och annan maskerad rånare. Men hey – de genererar åtminstone väldigt lite sopor!