Med månader kvar till E3-mässan, där många tror att Cyberpunk 2077 ska premiärvisas, blev CD Projekt-chefen Adam Kiciński pressad av investerare om vad de faktiskt ska demonstrera. Och fastän hans pokerface var ganska bra fick vi bland annat veta att karaktärsskapande och klasser kommer att vara en del av spelet. Detta har det spekulerats kring länge men nu har vi det svart på vitt.

Huruvida de faktiskt ska visa spelet på E3 är dock oklart. Kiciński menar att de ska annonsera en eventuell annonsering strax innan mässan. Tolka det hur du vill. Han besvarade lite flyktigt ryktet att spelet ska överbrygga konsolgenerationer med svaret att spelet är tekniskt "väldigt avancerat" och att det är redo att utnyttja mer kraftfull hårdvara.

Som Dualshockers rapporterar fick de också en fråga kring battle royale för rimligtvis satt det ett par ekonomisnubbar med Excel som favoritspel på mötet som fått nys om den senaste trenden i gamingvärlden. Där svarade Kiciński diplomatiskt att de inte stängt (eller öppnat) några dörrar vad det gäller spelets multiplayer.