The Quarry är lite av en tematisk uppföljare till mycket uppskattade Until Dawn och bjuder på ett klassiskt "teen horror"-upplägg, med en grupp ungdomar som är fast mitt ute i ingenstans tillsammans med en mördare. Fokus ligger på berättande och att ge spelaren massor av olika val, och de som växt upp på 90-talet lär även uppskatta att namn som Lance Henriksen, David Arquette och Lin Shaye finns med på rollistan.

Alla dessa val är heller inte bara förgreningar i berättelsen som i slutänden inte spelar sådär jättestor roll, för i en video från IGN säger Will Byles från Supermassive Games att spelet har 186 unika slut.

Enligt han ligger manuset på över 1000 sidor, vilket skrämde vissa skådespelare lite, eftersom de är vana vid manus på runt 100 sidor. Detta är givetvis på grund av alla valmöjligheter i spelet, som innebär att skådespelarna kan behöva spela in samma scen flera gånger för att inkludera alla möjliga variabler.

Och allt detta ska som sagt leda till 186 olika slut för de nio karaktärerna, snarare än bara ett par där de antingen överlever eller dör. Den 10 juni får vi veta hur mycket som skiljer dem åt och huruvida det är värt att försöka jaga dem alla.