I april är det dags för ytterligare en vända Playstation Plus-spel, och dessa är alltså uppsättningen som blir tillgänglig för alla prenumeranter, oavsett nivå. Månadens stortitel är tveklöst Meet Your Maker, som släpps på plattformen dag ett.

Spelet utvecklas av Behaviour Interactive (Dead by Daylight) och går ut på att man i en postapokalyptisk ödemark i princip ska bygga hinderbanor med fällor och fiender för att skydda sina genetiska resurser, som andra spelare sedan försöker ta sig igenom. Det leder självfallet även till att man själv får ge sig ut och tackla andra spelares banor och komma åt det värdefulla materialet.

Vill man ha något mer lättsamt så läggs även Sackboy: A Big Adventure till i tjänsten. Det är alltså en avstickare från de vanliga Little Big Planet-spelen, och istället för att bygga är det här ett mer ordinärt plattformsäventyr.

Sist ut är Tails of Iron, som är ett mörkt, sidoskrollande actionspel där råttornas rike invaderas av oknytt från dammen, främst grodor. Striderna är utmanande, men man har olika följeslagare med sig på resan och kan även skapa ny utrustning. Och japp, det är Doug Cockle (Geralt) som agerar berättarröst i trailern nedan.

Samtliga tre spel släpps på plattformen den 4 april.