Den senaste uppdateringen till Spider-Man 2 ser ut att ha levererat lite mer än vad utvecklarna hade tänkt. Spelare har nämligen upptäckt att de kan få tillgång till en utvecklarmeny med diverse intressanta funktioner. Insomniac har dock varnat att man kan sabba sin sparfil eller sina achievement-framsteg om man lattjar med den, så det görs givetvis på egen risk.

Menyn kommer man åt genom att trycka på L3 och R3 på skärmen som visar ens sparfiler eller touchpaden och options-knappen när man är inne i spelet. Via menyn kan man sedan hoppa till olika testrum, få oändligt med liv, hoppa över uppdrag och annat som utvecklarna använder för att testa spelet.

Menyn inkluderar dessutom en lista som i grova drag beskriver ett kommande DLC. Det rör sig givetvis om SPOILERS, men vill man veta vad det handlar om kan man gå hit. Insomniac säger att en hotfix är på väg och att det inte är några problem att fortsätta spela spelet som vanligt så länge, även om man har uppdateringen ifråga.

Det här är dessutom andra gången på kort tid som saker och ting läcker från Insomniac, eftersom de för ett tag sedan drabbades av ett intrång.