Vinn tungt lätt headset från Razer!- Tre Razer Carcharias väntar på sina ägare

Fler och fler lägger allt mer tid på spelande. I och med det blir det allt viktigare att kringutrustningen är av hög kvalitet, att den sitter skönt och fungerar utan problem. Razer har under många år gjort sitt bästa för att hålla gamermänniskor nöjda och senast i raden är ett headset i flugviktsklassen. Perfekt för dig som jagar en spelupplevelse utan irritationsmoment.

En av dessa skapelser kan bli din. Vi har lagt vantarna på tre uppsättningar Razer Carcharias. Lätta, luftiga, bekväma - stämmer de reklamorden? Ta reda på det genom att svara rätt och klokt på frågorna nedan. Håll sedan tummarna i en dryg veckas tid, tills vi basunerar ut om du är en vinnare. Lycka till!

» Läs mer om Razer Carcharias

---

Vinnarna

  • Oskar Andersson
    Symbiotiska organismer, eftersom deras utrustning ska kännas som en del av dig själv.

  • Björn Svensson
    Dom gör ju spelmöss, kanske skulle prova med, just det, möss!

  • Jesper Liljegren
    För att balansera alla dessa olika ormnamn borde de göra en serie med namn från mungo-familjen.

Priserna

1:a - 3:e pris:

  • Varsitt exemplar av Razer Carcharias

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=91807&w=220&h=200&s=0&f=1&a=QxZTFlMjY5Yj" alt="Bild 91807" title="Bild 91807" style="border: 1px solid black"></img> <img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=91808&w=220&h=200&s=0&f=1&a=Q5NzhjOWM4Yj" alt="Bild 91808" title="Bild 91808" style="border: 1px solid black"></img>