Inlägg av nilo

Inlägg som nilo har skrivit i forumet

Detta låter som en grymt bra förändring. Ska genast testas på mina och barnens datorer.

Detta jag gått och väntat på. Har varit intresserad av spelet länge men hållit mig borta för att inte tröttna på det innan version 1.0 släpps.

Så jäkla snyggt animerat när de slåss, får ju alla andra isometriska spel att se stela ut. Ser riktigt mycket fram emot detta nu.

Gott nytt år

Motorn är faktiskt mäktigt imponerande. Hoppas nu bara Squadron 42 blir ett riktigt underhållande singelplayer spel med.

Skrivet av noyart:

Låter intressant!
Haha bara jag men logan påminner mig om andra rymd spel 🤔

Hehe, precis. Definitivt väldigt likt Starbound logon iaf.

Okay! Kommer garanterat komma en mod som gör att du kan onanera och få samma xp-boost.

Bra recension, som motiverar mig ännu mer att vänta ett bra tag. Så kommer personligen vänta på buggfixar, moddar och framför allt prissänkning. Har ingen lust att betala fullpris på spel idag, när man alltid har en backlog med spel i Steam ändå.

Älskar grafiken. Men kommer också vänta på full release, tröttnar bara i förväg annars.

Kan kanske bli bra, men jag personligen hade själv hoppats på lightsabers, mystik och utforskande.

Intressekoll för ny Minecraft server med ATM7

Har länge kört en privat server hemma för mig och mina söner. Dock så tröttnar barnen hela tiden att spela med mig, så funderar på att öppna upp en ny publikt.
Gör därför en lite intresse koll här om de är någon som är sugen på att spela?

Vad är då ATM7?
Det står för All the Mods 7
Mer info finns här: CurseForge Länk

Det är en stor modpack till Minecraft med ca 330 olika moddar samlade, allt från Tech till Magi. Den befinner sig fortfarande i Beta stadie men funkar bra.
Den är gjord för Minecraft version 1.18.2

Vad ska vi göra på servern?
Chilla och ha kul. Ingen press på att vara inne och spela flera gånger i veckan. Spela själv då och då, bjud in era barn eller kompisar, alla är välkommna. Kommer lite då och då eventuellt göra whipes på servern med helt ny värld då det fortfarande kommer uppdateringar som påverka worldgen.

Regler
Var trevlig, ha ett vårdat språk och förstör inte för andra.

Kommer försöka tillåta alla saker i spelet, men kanske kommer i framtiden bli tvungen att stänga av vissa specifika prylar i spelet om de börjar orsaka för mycket lagg.

Är detta någon som någon är sugen på? Hör av er i denna tråd.

Jag har följt utvecklingen av detta spel och har haft ganska stora förhoppningar på det. Spelar väldigt mycket moddad Minecraft nu med mina barn.
Den egna motorn verkade vara det som var det riktigt bra med detta spel då den verkade på demos vara hundra gånger mer optimerat än just Minecraft. Och det har sagt att de ska ha ha enga "inbyggda mod-verktyg" som följer med spelet. Frågan är hur mycket av detta som ändras nu om det börjar om från noll.
Måste tyvärr säga att jag blir mer och mer tveksam till att det kommer sluta bra nu efter denna försening. Har dessutom florerat rykten om att Riot var intresserade av att göra det till ett Free 2 play spel, och det brukar tyvärr aldrig sluta bra, med några få undantag.

Ska lätt införskaffas. Vill dock inte börja spela det nu, för då gör jag samma misstag som jag gjorde med Valheim. Tröttnar på det innan det är helt färdigt, och allt nytt innehåll lyckas inte riktigt locka mig tillbaka.

Gillar miljöerna i Lego spelen mer och mer har blivit "byggda" av legobitar istället för snabbt modellerade 3d-objekt. Och detta ser ju absolut och vara det spelet som de har gått längst med detta. Riktigt snyggt!

Nej, nej, nej. Inte hämta. Införskaffa och arkivera med allt annat gratis från Epic store.

Hatar alla vargar och hundar som kommer emot en med hög fart.

Har dom sagt något om de har någon lösning på att dela sparade (savegames) spel mellan stationära datorn och steam deck? Tycker den verkar riktigt intressant för priset.

Ser riktigt härligt ut.

Skrivet av Distordera:

Nybörjartips: dina verktyg slits men du behöver inte crafta nytt utan laga på workbench genom att klicka på hammaren.

Detta är så jäkla bra, det kostar dessutom inga resurser att göra det heller. Det kan dock krävas en vissa nivå på din forge eller workbench.