Inlägg av Deltaquebec

Inlägg som Deltaquebec har skrivit i forumet

APRIL APRIL!

Skrivet av Witchfinder:

Spartansk pojkrums-80-säng det enda som anstår en gamer

Exakt. Har man varit där så får man skoja om det!

Dubbelsäng låter onödigt Kappa

Häromdagen kunde man läsa om att varken spelare eller företag ville ha NFT. Detta gäller naturligtvis inte Ubisoft…

Mario Kart Go!

Så länge miners förlorar pengar på att INTE köpa alla tillgängliga grafikkort så kommer efterfrågan aldrig någonsin att vara lägre än tillgången. Ingen professionell miner kommer säga ”nej, nu räcker det nog med kort, jag vill inte tjäna mer pengar”. Så så länge man inte kommer på en lösning på mining-problematiken så är nuvarande läge det nya normala.

Dessvärre är nog begränsningar i korten att glömma, girigbukarna kommer alltid att hitta en lösning. Jag tror en cryptocrash eller extrema elpriser är enda lösningen ur grafikkortskrisen, i alla fall de närmsta åren.

Skrivet av A1200G:

Då har du lyckats missa det 2 gånger! 🙂

Dubbelsuck!

När jag för en gångs skull ville ha ett av spelen (Mutant), så missar jag det! Suck!

Man undrar ju var och varför hjärnan sparar denna informationen, och hur den lyckas hålla den där i 25 år, för att sedan på någon sekund kunna leta upp den. Minst sagt fascinerande

Har jag förstått set rätt om DLSS i teori blir bättre för varje dag eftersom ”AI:n” ständigt tränas, eller ska man se det på annat sätt?

”Trespasser” från Quake 2.

Skrivet av Jiminy:

Jag fick tillbaka lite wow-sug för nån vecka sedan.
Då retail blivit ospelbart (imo) så testade jag ge classic en chans till men man kommer snabbt ihåg hur jääääävla segt och onödigt besvärligt det är att levla.

Jag håller inte med alls. Jag minns min resa till 60 i vanilla wow som helt fantastisk. Allt var nytt och instanserna var spännande å ganska svåra eftersom alla var noobs. Endgame som begrepp fanns knappt och resan var spännande hela vägen. Visst tog det tid att bli lvl 60 men det gjorde ju inget eftersom man knappt visste vad en raid var för något. Det är väl snarare så att vi nuförtiden hetsar oss själva att nå max level för att plöja endgame.
Men ja, jag håller med om att eftersom vi vet vad som finns vid slutet så blir inte levlingen i classic lika magisk som i vanilla, men det tycker jag inte att man kan beskylla spelet för. Azeroth är ju trots allt lika fantastisk då som nu, vi har bara fått lite nya perspektiv.

I ett singelplayerspel är det ju sällan att det klagas på att vägen till slutbossen är för kort, så kan man ju se på wow också. Spela för att det är kul, inte för att nöta, för den tiden kommer också, när maxlevel är nådd.

Skrivet av nazzat:

Vad var det, typ Mircwars? Nostalgiskt!

Jajjamen!

"Min nya 200:a var långsammare än den i affären, polarns MMX går snabbare med Quake. Varför skall försäljaren på Lap Power blåsa mig, och Windows, varje timma låsa sig?"

Roligt att de samarbetar med Avalanche som ju är namnet på rebellgruppen som Shrinra släpper en midgarplatta på i FFVII!

Skrivet av Ice_:

Lagt ner över tiotusen spänn på Steam så det är bäst för mr Newell att jag kommer kunna använda Steam smärtfritt annars kommer hans mejladress bli nerspammad av mig.

När jag gick i skolan så var 10000 mer än 5.

Skrivet av Kleptoman:
Skrivet av Erenthal:
Skrivet av Kleptoman:

Hur kan de ens veta vilka som win tradear? Om de nu inte har något bevis i form av en chat så tycker jag att detta är löjligt.

Det går säkert att se mönster i statistiken, om det finns regelbundna sekvenser av vinster och förluster inbegripande vissa spelare osv. Precis som man nollar statsen på boosters i Battlefield osv. Det går att utläsa så mycket ur data, om man har nog av den.

Då Hearthstone är mestadels Rng betyder statistik inte mycket alls. Ser man däremot något liknande i t.ex. Dota kan man dra en klar slutsats, dock inte i Hearthstone.

Det är när det är RNG som man SKA nyttja statistik för att se mönster i siffrorna. Lär ni er inget i skolan nuförtiden?

Varför inte göra det till surfplattor istället?

Skrivet av Mirage:
Skrivet av Vincent_graymore:
Skrivet av Mirage:

Jag är nog sämst, men jag klarar fan inte av Maexxna.

På heroic eller? finns flertalet sätt att göra detta, på normala så borde det inte vara några problem

I övrigt väldigt besviken, ingen replayability och lam humor.

Nej, på normal. *gråter*

Kollat ett gäng förslag på lekar men varenda jävla lek har SUPERDUPEROMFGRAREKOOOOORT som jag helt enkelt inte har.

Viktigaste korten mot Maexxna är Earthen Ring Farseer och Voodoo doctor. Tillse att du har dessa i leken.
Jag klarade mig som mage. Jag hade inga superkort.

Jag höll ut till turn 7, körde flamestrike. sen började lira ut lite minions och dödade henne. Jag tror inte jag hade några legendaries. Kan ha haft ragnaros.
Tänk på att minions med charge är att föredra. Alternativt att de är så billiga att du kan lira ut mer än två. Kort med battlecries är att föredra då du får nyttja den om och om igen!

Jag tar gärna en till boxen!

mvh