Inlägg av Locktail

Inlägg som Locktail har skrivit i forumet

Ps5Pro, som jag kan avnjuta på min 77" LG OLED C-Serie. Varför? Varför inte... Har redan Xbox Series-X och Switch Oled....och som alla vet. Den som har mest när en dör vinner!

Alltså...jag kör till 90% trådat på min Edge V1. Så att punga pengar för batteritid endast...inte för mig. Är nöjd med dosan överlag. Men väntar lite till på fler utlåtanden om Nacons ps5 Elite Dosa. Nacon Pro Revolution V1 till min ps4 var lätt den bästa dosan jag haft!

Tyvärr är jag inte nöjd med kvalitén. De står att vissa filmer streamas i 4K samt Dolby-Atmos.....jag får inte ut det kan jag säga. Och då har jag LG C1 OLED samt ett system från SONOS...

Skulle testa Big Fish som hade både 4K och Atmos. Fick ut 5.1PCM och gryning DVD-kvalle....

Men får la testa igen med en nyare rulle

Skilland mellan detta och Crisi Core Reunion? Är det bara den upphottade grafiken i Reunion och sämre grafik i "Ever" fast mer innehåll? Vilken utgåva ska man ha om vill ha mest "matigt" innehåll?

Den grafiska stilen för mig till en Nickelodeon serie....Ren and Stimpy! 🤣😍

Var rädd att se den först, ville inte förstöra mitt intryck och hängivenhet till spel-serien. Men efter första avsnittet....och speciellt efter andra....My gawd!! Detta, detta är redan bra, och det kommer bara bli bättre! (Tills motsatsen bevisar annat)

Blir inte spel i helgen! Blir mest IRL äventyr!

Annars körs Callisto Protocol och GoW Ragnarök febrilt! Ps5 såklart!

Helt ok. Med tanke på att jag inte klarat singleplayer kampanjen i något spel förutom Vice City. Jämt tappat suget typ 70% in i spelen 😅

Skrivet av theBoosing:

100% performance-mode här i alla fall, finns inget alternativ

True, true. Valid Point 😅

Spelar någon någonsin i Quality mode?.....har själv alltid endast spelat i performance mode på både min PS5 och Xbox Series X. I MW2, GoW Ragnar, BF2042, Last of Us Part 1 (Remake) etc etc. Har en LG C1 på 65tum. I jag tänker såhär.... Visst jag kan få 4k i 30fps....men jag ser bara graffen fullt ut OM jag står stilla... i snabba FPS spel som typ MW2 så hellre 60 (helst 120fps) då du ändå inte hinner se skillnaden mellan grafiken i 4k och 1080p när du ändå springer runt som en upphetsad sork på droger....
Correct me if I'm wrong.... Bara min åsikt iaf

Bokad inkl laddstationen!!

#bildtext

Jag jobbar för WWF! Jag MÅSTE rädda denna skapelse!

Jag har bidragit med 3st av de iaf 😆.

Är väl knappast någon shortage längre? Har kunnat köpa minst 4st utöver de 3st jag redan köpt. Bara gått in i MediaMarkt och köpt en den senaste tiden då de står i en klknga. Visst så har det varit Standard Edition med Horizon Bundeln. Men iaf. Brist på konsoler, inte vad jag märkt. Köpt mina 3 inom loppet av 6månader

Skrivet av Marsmetroid:

säkert från röjar-ralf

Tänkte det först också, men tror inte...

Känner igen rösten något....kan inte pinpointa det bara 🤔

Fakk Yea! Dags att samla alla 108 igen!....för säkert 6e gången!!! Bästa nyheten sedan Final Fantasy VII Remake

Det är Last of Us det handlar om, jag behöver inga motiverande svar eller anlyser att jämföra mellan de olika versionerna. Digital Deluxe från PS-store förköpt!

Skrivet av Fatmajk:

Nej det ser verkligen inte likadant ut som originalet. Antingen har du inte sett hur originalet såg ut eller så har du inte gnuggat ögonen tillräckligt

Jag fick spelet i och med PS5 Plus Collection så har ännu inte betalar en enda krona för det. Skulle jag välja att betala fullpris så blir det endast av en symbolisk anledning. För att stödja företaget. Det är trots allt ett av de bästa spelen som någonsin gjorts, IMO.

Har spelet via PS Plus Collection också 😊

Skiter i om det blir 3e gången för mig! Original ps3, remaster till ps4 och nu remake till ps5 betalar gärna fullpris för det varje gång!

Fanns 2st Xbox Series X på Mediamarkt vid 421 Högsbo igår när jag var där. För den som är sugen. Själv gick jag ute med en svart Faceplate till ps5an och en Elite 2 dosa till min krysslåda version X.