Inlägg av anon3575

Inlägg som anon3575 har skrivit i forumet

Det kanske vore på sin plats med en bredare betygsskala, 1-10 eller nåt i den stilen, om det nu blir diskussion om varenda recension.
Sen måste ju recensenten få tycka och tänka precis som han/hon vill, speciellt när det handlar om stora titlar/kända märken. Man kan väl inte förväntas ducka för att en majoritet förväntar sig ett högt betyg.

Dock har jag ett mindre klagomål angående språkbruk; försvenskningar av amerikanska uttryck - ex.vis "rinse and repeat" får knappast någon vettig betydelse och känns bara krystat.
Det finns gott om liktydiga uttryck på svenska, och om man verkligen känner att man vill använda ett utländskt sådant kan man väl göra det på originalspråk.
Själv kommer jag oftast på mig själv med att tycka att det är lite fånigt, men allt detta är min åsikt, inget facit.

att just det här spelet skiter sig rör mig inte i ryggen, men det är ju väldigt tråkigt för mig som PS3-ägare om detta blir en trend.
Tycker det är lite lamt av utvecklare (iaf större) att hålla på och göra spel exklusivt för den ena eller andra konsolen. Det har säkert en bra förklaring, men det är en form av kundförakt.

Fan vad det börjar bli tröttsamt med alla dessa exclusives. Konkurrens i all ära, men det här är ju löjligt. Vore intressant att se hur summorna ser ut för att få¨en exclusive på ett spel...

personligen tycker jag marken ser ut som havregrynsgröt med mossa. men grattis entusiaster... det lär ju finnas några stycken såna

haaaaaaaaaahahahaha

fast... spelet är ju inte sååå snyggt precis. karaktärerna ser verkligen halvdana ut i fråga om rörelseanimationer och sånt. Jaja, jag kommer inte spela det iaf, så jag ska väl inte klaga.

det finns en anledning god nog att aldrig röka eller snusa, och den heter 'cancer'.

man orkar tjata om det eftersom det fortfarande människor som skyddar sig bakom kryphål, istället för att erkänna att det helt enkelt är stöld på en eller annan nivå, på ett eller annat sätt.

jag är väl inte bättre än gemene man då jag utnyttjat systemet, så det erkänner jag villigt.

men att säga att "det finns barnporr på piratebay" är alldeles för diffust för att hålla. Jag håller med sitens ägare - de använde sig av ett tabubelagt ämne för att på nåt desperat vis försöka få bort dom.
Det är ju också ett sätt att göra det, men då begår de egentligen samma brott som piratebay alltid stått för - makt/lagmissbruk. Enda skillnaden är att de inte har någon grund eller något bevismaterial att peka på.
Det dyker upp tveksamt material på alla amatörsidor för sex/porrentusiaster, men det talas det väldigt tyst om, och det ska till mycket bevis för att de ska fällas.

Skrivet av zolidznake:
Skrivet av Ericzeppe52:

tänk va mycket skit som görs som man inte vill spela. Rakar hellre en morot

Ingen som tvinga dig till att heller.

brrrrrrrrrrra argument! 10p

Nej, man har inte skapat sin egen fiende om man tar de två av de tre populäraste hackkycklingarna och gör dom till badguys.

Det är ju så olustigt dåligt att man nästan får känslan av att de har nåt på gång...

Det är kul när folk kommer utifrån utan någon som helst insyn och dels klagar på lärarens attityd, sedan kommer med den briljanta pedagogiken att "Skicka hem ungen då, höhö".
Man kan inte förvisa elever, de måste forslas vidare, och för att det ska hända måste det finnas resurser - och när det inte finns, hur ska man då kunna skicka iväg ungen?

som vanligt....
Snyggt, polerat.

... Linjärt, stelt och lite plastigt. Stadsborna går som om de hade nåt uppstucket där solen inte skiner.
Att de ens bryr sig om att visa stridssystemet?.
Kan det faktiskt ha undgått dem att tillochmed deras fans avskyr det?
Jag tycker det är ganska arrogant att låta det vara som det är när det fått sån kritik.
I ett spel där man säkerligen kommer spendera 90% av tiden med att hugga ner fiender och/eller vänner kan mn tycka att det borde finnas en viss variation i metoder... men icke.

Skrivet av DrOnd:

Anledning till den skarpa reaktionen är troligtvis att det finns ett korn av sanning.

Så om någon förolämpar dig går du alltså till attack för att det de säger är sant, och inte för att du känner dig attackerad?

Jag har full förståelse för att man vidtar åtgärder när en kompanjon börjar baktala ens produkter.

Har man lagt ner flera år på att utveckla en sån produkt kanske man tar lite illa vid sig till slut.

Media och allmänhet verkar tycka att det är fult att vara den dominerande parten på marknaden, även om man jobbat sig till det.

Skrivet av NoCc:

till mitt försvar är jag ny opererad och sitter halvt nerknarkad på smärtstillande nu förtiden, men jag behandlar svenskan ganska bra i vanliga fall, iaf enligt min svenska lärare, eller svensk lärare om vi ska vara riktigt petiga som gett mig MVG på de senaste 5 uppgifterna i sträck i Svenska B. Sen är det en personlig uppgift att man ska ge blanka fan i grammatik på nätet så länge ens skrift är någorlunda förstårlig

Jag fick IG på min skrivuppgift i nationella svenska B-proven, fast de hade bedömt min text att vara av MVG-kvalité.
Detta visar att de flesta lärare tar mycket mer hänsyn till om man följt riktlinjerna för den typ av uppgift/uppsats man gjort.
Därmed behöver man inte vara överdrivet duktig på de grammatiska avdelningen för att få ett högt betyg.

Jag förstår folk som irriterar sig på språkpoliser, men jag förstår likväl folk som får krupp när någon tar fel på ett så enkelt begrepp.

"svenskalärare"; svenska är ett ämne, och "svensk" är en person av svensk nationalitet.

Varför om man får fråga, säger du det?

känns lite ogrundat med tanke på att konsollen knappt kommit ut ur livmodern.
Zelda TP och Red Steel är väl ändå inte speciellt barnsliga spel?
syftade du på wii sports är ju det ett demonstrationsspel för hur konsollen fungerar, inte ett seriöst spelförsök.

Alltså, jag kan förstå att man inte vill dra på sig den negativa publiciteten.
Visst vill man våga visa vart man står, men det är inte alltid så jävla lätt när man har en verksamhet som bygger på stabila inkomster.
Självklart skulle ungdomar, rebelliska som vi är, gå ut och köpa det ändå i många fall, men med den negativa respons Bully får av samhällets moraltanter kommer spelbutikerna i vilket fall som helst förlora ett visst antal kunder på det, och det har jag full förståelse för att man vill undvika.
Sen kan man kanske tycka att det är vekt att inte kunna stå upp och säga det ena eller det andra. Tyvärr är det oftast så att Nej-sidan i såna här frågor aldrig behöver känna av några konsekvenser, men de få Ja-sägarna drabbas betydligt värre.

Det kanske den gör, men det blir nog jobbigt att spela så...

"Fel vid sidhämtning..." är inget ovanligt när jag försöker ladda ner via FZ, tyvärr.. Jag fattar bara inte varför i glödheta hel... det inte blir så för alla, utan bara ett fåtal användare?

Men vad fan. Nu har det ju gått ett antal timmar sen release, ofch fortfarande inget demo uppe på FZ?