Artiklar av John Severinson

0

Xbox 360 HDDVD Player

Det är en liten vit låda med bekant utformning, som om Microsoft velat ge sin Xbox en Minime. Men Minime är högljudd och mest i vägen. Vad vill han mig egentligen?

86

World of Warcraft: The Burning Crusade

Du är inte redo. Rösten ekar fortfarande i mitt huvud. Den bevingade demonen med de grönlysande ögonen gör sig påmind när jag med trevande steg närmar mig den stora gröna portalen i Azeroth. På andra sidan väntar World of Warcraft: The Burning Crusade. Here I come.

70

Rainbow Six: Vegas

Tiden har sedan länge flytt då Tom Clancy själv var djupt involverad i spelserien som bär hans namn. Det första spelet, Tom Clancy's Rainbow Six, skrevs faktiskt av Clancy själv och boken med samma namn kom faktiskt till först efteråt. Men när Rainbow Six: Vegas äntrar scen är det utan medverkan av vare sig Clancy eller någon av de karaktärer vi som läst boken och spelat spelen skulle ha känt igen. Ding Chavez och John Clark lyser båda med sin frånvaro, planeringsläget är borttaget och ditt team består bara av tre personer. Ack och ve, hur ska det här gå?

40

Sonic the Hedgehog

Jag blev glad när jag såg igelkotten - vem skulle inte ha blivit det? Genast mindes jag melodin från vad som känns som en svunnen tid, då spel var i 2D och en tvåsvansad räv var min bästa vän.