Dog tags är något som vart del av Battlefield-serien sedan #Battlefield 2142, och i #Battlefield 3 ämnar #Dice få dem fräckare än någonsin. Som ett personligt visitkort i spelet. När du har ihjäl någon kan denne se dina dog tags, som visar upp vad du vill att de ska visa upp. Kanske att du är fantastisk med ett visst vapen, att du är en hejare på att återuppväcka folk eller kanske att du är en slug knivkrabat.

– Dog Tags i Battlefield 3 går djupare än att bara ha ditt namn på dem. Vi har hundratals dog tags som kan bli ditt personliga visitkort. Varje gång du har ihjäl någon så ser de dina tags. Det är ditt visitkort – där du skryter, och dynamiska tags som kan visa hur grym du är med en kniv, med flygplan eller till och med visar upp din personliga spelstil, säger Alan Kertz på officiella Battlefield-bloggen.

Du kan även sno andras dog tags, men endast genom att smyga på någon och sticka ner dem i ryggen med den speciella knivattacken som ska vara svår att få till, men ack så belönande. Inte minst med det nya ANT-animationssystemet.

– Takedowns uppmuntrar spelare att ta sig in i hetluften för smygkills, och det får valet att ta med sig en kniv i en eldstrid till den riskabla men belönande upplevelse det alltid var menat att vara.

I slutet av oktober smäller det, och det smäller hårt redan när det kommer till förbokningarna.