Vi förväntade oss #Might & Magic: Heroes VI den 8 september, men så är inte fallet då #Black Hole Entertainment i officiella forumet röjer att all den feedback de fick in under första betan fått dem att senarelägga släppet. 13 oktober kan du istället vänta dig fullversionen, samt att betan öppnar upp igen 16 augusti.

Klicka för mer information

Tjena Hjältar,

Under den första fasen av Betan var ni väldigt aktiva och gav oss väldigt användbar feedback: era förslag kring generell balansering, fraktionsbalansering och buggrapporter var väldigt användbara för oss. Tack!

Därmed valde vi att senarelägga släppet av Might & Magic Heroes VI för att ge mer tid till utvecklarteamet att ta in era kommentarer i beräkningarna och släppa ett spel av högsta kvalitet.

Might & Magic Heroes VI släpps 13 oktober.

Betan drar igång igen 16 augusti. Alla fans som förbokat spelet via vanliga återförsäljare eller har vunnit en nyckel i en community-tävling ges möjlighet att spela. Under den här andra Beta-fasen ingår fler kartor (solo och multi) och funktioner kommer finnas tillgängliga. Vi kommer hålla er uppdaterade i våra kommande utskick.

Med vänliga hälsningar,

M&M-teamet

Nyligen förhandstittade vi liret, och vi diggade det skarpt.

Men namnet är fortfarande åt helvete.