Assassin's Creed? Rainbow Six? Heroes? Nej, nej, nej!

Vilken spelserie tror du är #Ubisofts största? Skulle du gissat på hyllade Assassin's Creed-serien, inte minst med det efterlängtade #Assassin's Creed: Revelations på väg skulle du ha fel. Några ledtrådar är att serien endast släppts till ett format och att det har med dans att göra. Just det, #Just Dance.

- Just Dance är en gigant. Just Dance är det största varumärke Ubisoft har just nu, och det största dansvarumärket i branschen, säger Tony Key på Ubisoft till Gamasutra.

Såväl Just Dance som #Just Dance 2 har dominerat många försäljningslistor, och framförallt den brittiska. Just Dance 2 har enligt Key legat först på Wii-försäljningstoppen senaste 11 månaderna, vilket trots konsolexklusiviteten måste klassas som eftersträvansvärt.

Idag släpps #Just Dance 3 som denna gång även når ut till Xbox 360- och Playstation 3-gamers.

Därför att det är en titel som ingen hört talas om. Även värdelöst casual-shit hör vi talas om när de blir stora nog (se, Guitar Hero m.m.) Dessutom är dessa försäljningslistor nästan alltid falskt bs. De tar t.ex inte med digital försäljning som vi all... 12/10 Detta stämmer säkert. TIll att börja med är casual-gamersarna bra många fler. Vidare så är dom extremt mycket mer benägna att _betala_ för det dom konsumerar. Vet inte hur bra dessa siffror stämmer: http://www.vgchartz.com/yearly.php 2011, totala sales:... 12/10 Ubisofts är mest kända för att ha kört sitt varumärke i skiten genom sina anal-rektala DRM lösningar. Grattis till dem för det är faktiskt en bedrift. 12/10 Det är försäljningsstatistik. Huruvida spelet är bra eller inte är subjektivt. No big deal alltså. 12/10 Varför inte? Det har ju legat på försäljningstoppen hur långe som helst... och till skillnad från "vanliga" spel, som Assassin's Creed, så har de oftast en länge tid då de säljer bra istället för just runt släpp datumet. 12/10 Hehe :D 11/10 U got to be f##'ing kidding me. Men självklart poppar Just Dance upp när jag tänker på Ubisoft. Ehh not! 11/10 Klockrent! 11/10 Självklart, de spel jag gillar är också de spel som givetvis säljer bäst. Jag menar om jag inte gillar dom så kan ju inga andra tycka de är bra heller=). 11/10 Så måste det ju såklart vara. Det kan aldrig vara så att det spelet faktiskt är det största varumärket, och bara för att casualspelarna inte är inne och skriver på forum varje dag så är det ju HELT omöjligt att det säljer mest. Alla vet ju att Maximal... 11/10
Skicka en rättelse