Ingen betalningsmodell är bättre än fasta månadskostnader, slår Blizzard-chefen fast.

Räkna inte med att #World of Warcraft blir free-to-play inom överskådlig framtid. #Blizzard-chefen Mike Morhaime säger i en intervju att det inte finns någon betalningsmodell som är bättre än fasta månadskostnader.

– För oss, och även för EA med Star Wars-spelet, så tycker jag att värdet du får för 15 dollar i månaden är oslagbart. Jag tror inte du kan få så mycket underhållningsvärde någon annanstans. Jag skulle sätta de där 15 dollarna mot vad som helst, säger Mike Morhaime.

Under den senaste tiden har en mängd onlinerollspel tagit steget över till free-to-play-världen. Bland dessa återfinns #Lord of the Rings Online, #Star Trek Online, #Age of Conan och #DC Universe Online.

Föredrar du fasta månadskostnader framför mikrotransaktioner?

Ja det var ju också ett sätt att kasta in handuken för att du inte kan argumentera för din ståndpunkt längre. 12/11 Du får ursäkta om jag gäspar men jag har ingen aning om vad du mummlar om nu, jag har sagt mitt tidigare på forumet. Du verkar jättebitter och arg, det får stå för dig. Jag tänker inte lägga ner mer energi på en sån person sry mate 12/11 Hahaohwow, ja på tal om att framstå som dum, du kanske ska läsa posterna du kallar dumma ordentligt innan du börjar slänga käft. Är du CEO eller har en stor mängd aktier i activision-blizzard? Nej jag antog väl det, då kanske man ska se efter sina egna... 10/11 Vad har intelligens med att göra ett spel gratis mot att ta månadsbetalning? Du missar poängen med att försöka säga något smart när du bara framstår som dum. 10/11 Och du missar poängen med att vara en intelligent kund. 03/11 Du missar poängen med ett fruktansvärt framgångsrikt företag. Rolls Royce osv är motsvarigheter till blizzard, blizzard skapar magi i varje spel. Om de väljer att ta betalt per månad kommer folk betala för det oavsett vad "folk whinar om". Nej vi får... 02/11 Jupp......eller ja jag hoppas det :D 31/10 Men det kommer bli free to crack ^^ 30/10 "Ingen betalningsmodell är bättre än fasta månadskostnader, slår Blizzard-chefen fast." - För producenterna ja.. Jävla idioter alltså. Som konsument så är det ju ett jävla helvete.. 30/10 Vilken bs, och vilka jävla tomtar här på FZ som inte fattar att dom har det för att dom ska kunna utveckla SC2, Diablo och Titan. Sen att dom vill ta ut en sån stor vinst som möjligt är en annan sak. Allt du lägger för att få din så kallade "kvalité"... 30/10
Skicka en rättelse