Urstark debut för Nathan Drakes svårt hyllade actionäventyr.

Att #Uncharted 3 gjort en strålande försäljningsdebut framgick med all önskvärd tydlighet av det faktum att det toppar veckans försäljningslista. Och nu har framgången presenterats i konkreta siffror: hela 3,8 miljoner exemplar ska ha sålts den första försäljningsdagen.

Uppgiften lämnas i en pressrelease av #Sony, men det är oklart om det rör sig om faktiskt försäljning eller hur många exemplar som skickats till butik. Oavsett vilket imponerar siffrorna, och pekar på att fler än FZ:s recensent är så nöjda man kan bli.

Uncharted 3 är riktigt bra, rekommenderar det verkligen! Så otroligt snyggt också :) 11/11 penguin united säljer en bra grej kallad Eagle Eye som omvandlar signalerna från mus/tangentbord till en handkontroll. Kostar ca 450 kr. Men Uncharted spelade jag bakåtlutad i sköna soffan med handkontroll ;) 11/11 Som så många har sagt tidigare det här är omöjligt mängden sålda, det är skickade till butik. Inte ens Call of Duty, som håller rekordet på 5,5 miljoner, har sålt 3,8 på EN konsol. För som ni alla vet så är Uncharted 3 PS3 exklusivt, och chansen att det... 11/11 Jo, jag har övervägt att köpa en konsol då och då men jag gillar inte att köra med handkontroll, det är främst därför jag inte gjort slag i saken. 11/11 Bara driver med folket som ständigt tjatar om att digitalförsäljningen inte finns med. Har inte kollat på PSN för det har inte många stora titlar. Driver SF fanns t..ex men 699 kr i pris eller något sådant. Prismässigt är PSN ointressant på stora titlar... 11/11 Köpte det igår och lirade hela kvällen, väldigt nöjd hittills :) 11/11 Ha ha skojar du? Hade det kommit till pc så hade det ju bara grinat och whineats över hur dålig PC-porten från konsol är :P En ps3 kostar ju fan mindre än ett high-end moderkort ELLER cpu ELLER grafikkort, så vill man spela konsolexklusiva spel kan man... 11/11 Synd att jag precis sålt min PS3:a... 11/11 Gött, bra spel som faktiskt försöker säljer bra dom också nuförtiden. Upplyftande. 11/11 Detta bådar ju väldigt gott för Uncharted.Golden Abyss nu när Uncharted serien verkar bli ännu större. 10/11
Skicka en rättelse