Men vissa features är begränsade eller avstängda om du inte betalar, förklarar Cryptic.

Från och med den 17 januari nästa år kan Star Trek-fans med mer sci-fi-kärlek än pengar börja lira #Star Trek Online gratis. Men vissa features (som in-game-chatt och mail, med mera) kommer att vara begränsade eller avstängda, förklarar utvecklarna #Cryptic.

De som betalar för Star Trek Online får däremot tillgång till allt, plus 400 gratis Cryptic-poäng varje månad som bonus. När FZ recenserade spelet tyckte vi att det var ganska bra.

Tjaa, vi får se hur pass STO lyckas överleva. Fast om dom ska ha en ärlig chans så måste verkligen Cryptic ändra utvecklingen av spelet. Istället för att fokusera sig på att ändra gameplay som de gjort under året så måste de lägga till nya områden osv.... 14/11 Säg inte det, de flesta andra spel de släppt som f2p har ökat lavinartat i spelare, dessutom har de spenderat ett bra tag på konversionen på test-servrarna. Iofs säger inte det så mkt som det borde när det gäller cryptic då de verkar riktigt sega med... 14/11 Då verkar det som om även detta spel kommer läggas ned inom en "snar" framtid... 14/11 Tänkte bara lägga till, om någon vill testa spelet har jag 1 extra key från nån alienware grej. 60 dagar speltid + bonus items. 13/11 Som jag förstått det så kommer subscribers, som sagt, få Store-Points varje månad. Utöver det har dom olika fördelar med ekonomin som gör det enklare för dom att bli "rika". Annars är det mycket restriktioner för free-spelare, som att de måste betala... 13/11 Tyder på att spelet är balanserat då alla tycker att det andra laget är OP ^^ @ thamupp Vilken blir den väsentliga skillnaden mellan f2p med cryptic-hop, och p2p med cryptic shop? Samma typ av föremål erbjuds på den "öppna marknanden" kan vem som helst... 13/11 detta berodde på att, när du spelade, (för ganska så länge sen nu?) så var klingons bara en pvp faction, vilket betyder att alla som spelade klingon bara körde pvp = dom blev bra på det. STO är inget svårt spel, men som i alla spel tar det lite tid att... 13/11 wtf? När jag spelde lite pvp så hade vi inte en chans på federationens sida >.< 13/11 hahahaha! Jag har spelat Star Trek sen realse, är just nu i spelets bästa PvP-guild (inte att det säger mycket, finns kanske bara 30st att tala om). Spelet är hyfsat balanserat, största problemet är att cryptic gång på gång släpper p2w items i sin Real... 13/11 Är det fortfarande så pass obalanserat? Då har det ju inte hänt ett dugg sedan spelet var nysläppt. 13/11
Skicka en rättelse