Treyarch-designern David Vonderhaar ber alla codlings om förlåtelse för "Second Chance"-perken.

Call of Duty-fabriken #Treyarch erkänner nu att deras "Second Chance"-perk i #Call of Duty: Black Ops inte blev så himla lyckad. Perken låter en spelare överleva skada man normalt sett skulle ha dött av, samtidigt som man får möjligheten att använda pistol i tio sekunder innan man dör.

"Pro"-versionen tillät hela 30 sekunder samt möjligheten att bli återupplivad av lagkamraterna (!).

Det funkade inte sådär jättebra.

– Ser ni det där vapnet mot mitt huvud? Det är så jag känner angående 2nd Chance. Vi menade väl, men jag fuckade upp, tvittrar Treyarch-designern David Vonderhaar.

FZ tar tillfället i akt att skänka några kramglada rollspelsbjörnar till den ångerfulle speldesignern.

#Infinity Wards Second Chance-liknande perk "Last Stand" ströks inför #Call of Duty: Modern Warfare 3. Sörjer du dess bortgång?

Äh, inget farligt att ha med det där. ger en bara extra poäng om man sätter en execution(fast man bryr ju sig inte om xp som maxprestigare)på liggande gubbar. Det roligaste gällande den här perken är om man skjuter ner någon som är prone, dvs ligger på... 15/11 Synd att Last Stand finns kvar i MW3 samt Martyrdom, båda på death streaks. menmen det är lättare att få smoke/emp kills då :3 15/11 Said Mr Brown Nose Dice Acolyte a k a Hannu :) 15/11 Du är medveten om att det här är en designer på Treyarch och att han inte haft något att göra med MW1, MW2 eller MW3? 15/11 Oj oj oj, så mkt mer som alla ni cod designers fuckat upp. Second chance är som en droppe i havet jämnfört med det. 15/11 Last stand finns väl kvar som final stand, en death perk? 15/11 Intressant att man har noll balanseringstestning innan man släpper spelet. Jämför med Blizzard. 15/11 Tja, dagens gamers (p12/casuals) tycks ju älska det. Om man kan dö/förlora i ett spel så minskar den potentiella marknaden markant, tyvärr föll Bungie i den fällan också. :( Halo 2/3: Två spelare möts i strid, den sämre hamnar på respawn Modern FPS (Rea... 15/11 Jag har aldrig använt den själv, men det är kul att panga på de som tror de har någon nytt av det. 15/11 Nä det var inte så farligt.. man fick komma ihåg att skjuta ett par extra skott efter man skjutit ner folk bara.. blev en vanesak. Däremot håller jag med rewoX! Inte fan kan de be om ursäkt för skiten man fick stå ut med i 3-4 månader med buggar och dål... 15/11
Skicka en rättelse