Minecraft-skaparnas nästa kan komma till alla tänkbara format – alltifrån pc, Mac, Ios, Wii, Xbox 360, Playstation 3, Android och till och med flash!

#Minecraft-utvecklarnas kortspel #Scrolls har varit under utveckling sedan i mars och är tänkt att bli en multiplayer-fokuserad titel. Nu avslöjas också att #Mojangs målsättning är multiformat, och att alltifrån pc, Xbox 360, Playstation 3, Wii, Ios, Android och flash kan vara tänkbara format.

Det är tack vare att spelet kodas i Unity-motorn som gör att det är lätt att få ut spelet till så många olika format samtidigt. Men i dagsläget är det okänt vilka plattformar förutom pc och Mac som är aktuella.

Det är också okänt om Scrolls kommer kräva konstant internetuppkoppling även när du spelar mot AI-motståndare, men enligt Mojang-anställde Jakob Porser ska "online krävas för att spela Scrolls".

Scrolls har preliminärt släppdatum tidigt nästa år.

Okej men tänkte inte så mycket på det. Klart det finns jätte många som laddar ner spelet när det fortfarande finns en kampanj 24/11 Men jag såg statistik på sc2 som visade att fler hade piratat det än köpt det 24/11 Starcraft 2 kräver även det konstant uppkoppling men det gick att spela piratkopierat innan spelet ens släpptes officiellt ändå. Diablo 3 går ju att spela det också med piratkopierad version redan nu (om än inte med allt fullt tillgängligt än så länge).... 24/11 [quote=Exxo] Tack att du håller med mig, ja det stämmer Diablo 3 förväntas kräva konstant uppkoppling vilket är BRA! :D 23/11 Du har helt fel, alla spel som släpps till PC blir i princip dåliga på grund av piratkopieringen. Dem flesta människorna som skapar spelet tjänar för lite eftersom ingen köper dem. Jag förstår hur du tänker men testa hellre spelet som ett demo. Gillar... 23/11 Tycker Scrolls ser väldigt tråkigt ut när det spelas. Se http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1XDLwMOwc5s#t=1640s 23/11 Ok, så du har alltså absolut ingen bra anledning att komma med till varför jag som användare skall vara helt ok med onödiga restriktioner på hur jag kan spela mitt spel utan sägar bara "palla gråta". Att jämföra det med att elen går är inte korrekt, för... 23/11 Är det här det nya Skyrim MMO? 23/11 Men palla gråta, oh noes tänk om elen går i mitt hus, då är fan 99% av mina saker helt onvändbara... seriöst. Utvecklare skall kunna räkna med att folk har stabila bredband idag , långt ifrån alla har det men det är tillräckligt utbrett.. ungefär som... 22/11 Wow! Ett nytt Elder Scrolls spel redan!! 22/11
Skicka en rättelse