FZ delar ut betanycklar till nästa version av Settlers-serien.

Betatestningen av #The Settlers Online har rullat igång så smått och om du vill vara med är det bara att styra kosan till FZ:s utdelningssidan och paxa en nyckel.

The Settlers Online är en webbläsarbaserad free 2 play-version av den anrika The Settlers-serien, och betan låter dig få en försmak av vad fullversionen har att bjuda.

[video=10316]

Jag baserar inte det jag skrev ovan på enbart detta uttalande, jag baserar det på hur Ubisoft agerat mot sina kunder under flera år, hur de sagt att alla de som haft problem med deras Starforce bara snackat skit, att felet inte ligger hos Starforce utan... 01/12 Ja den har du full rätt till även om jag tycker den är kraftigt överdriven! Jag köper de spel jag vill ha och finner bra oavsett vilken tillverkare. Aldrig haft några problem med Ubisofts eller några andras PC spel trots de ska ha innehållit "farliga"... 01/12 http://www.mmoreviews.com/closed-beta-giveaway-for-the-settlers-online/ Mer keys för er som vill ha! Ser asmysigt ut, lite Age of empires style. 01/12 Ubisoft har med all tydlighet visat vad de tycker om sina pc köpare, trots att folk kritiserat dom sedan de först använde sig av Starforce har de vägrat inse att DRM av den typ de använder gör mer skada än nytta. De fortsätter att naivt tro att deras... 01/12 Hah.. När man hade tagit en nyckel och tänkte registrera sig så stog det att ens mail redans används, OCH mitt nickname för den delen, hur stor chans är det liksom? Jag har inte ens testat det spelet så.. Weird indeed! 01/12 Ne till och med settlers till iphon är bättre. Fy vad detta sög. Varför kan de inte göra spelen som de var förr?? Settlers, transport tycoon mf... 01/12 Man läser vad man vill läsa, men mig veteligen har inte företaget sagt så utan enligt artikeln en anställd på en studio sagt så. Och att sen önska att över 4000 människor blir utan arbete är en intressant åsikt. Kände mig inte speciellt påhoppad av utta... 01/12 Settlers 2 är fortfarande VÄRLDENS BÄSTA SPEL ALLA KATEGORIER HERP DERP!!! 01/12 Vill man verkligen delta i något när de som utvecklar spelet ser en som pirat? Nej tack, mycket kan jag gå med på men inte det, Ubisoft hoppas ni går under som företag, kanske inser ni då att det är riktigt korkat att komma med sådana uttalanden. 30/11 Grymt. Mins när jag lira Settlers :) 30/11
Skicka en rättelse