Spelbranschen är inte obekant med religiösa motiv och uppslag; exempelvis #Diablo och #Hellgate: London låter de onda makterna komma till tals. Och framöver väntar #Tribulation Knights, ett äventyrsspel baserat på bibliska berättelser om världens sista dagar. Målet är att skydda kristna och förhindra att de lockas med av en ond sekts försök att värva medlemmar.

Tribulation Knights kretsar till stor del kring smygande i tredjepersonsperspektiv, och det gäller att inhämta information och rädda fängslade kristna bröder. Spelet saknar för närvarande releasedatum.

Nu har tråden rensats på en hel tråkiga inlägg, bla där hets mot folkgrupp kunde uppfattas. Var god och läs igenom våra forumregler (http://www.fz.se/information/regler.fz) innan ni skriver något som andra kan ta illa upp av. Tråd låst. 04/01 Det gör jag också, men man bör dock endå ta och inse att det finns folk som tar illa upp för såna kommentarer. 02/01 Det är nog få normala människor som inte ser abstraktionen mellan datorsimuleringen och att faktiskt hjärntvätta människor, så din jämförelse håller inte riktigt. Vi har två simuleringar, i den ena kan du pissa på människor som du brännt upp och i den... 02/01 Det är lite skillnad. Antalet människor som verkligen tror att det är normalt att bränna lik och pissa på dem är nog minimalt. Vi (alla friska människor) vet att detta är en datorgenerarad fantasi. End of story. Att dra in religion såhär för att försöka... 02/01 Sen kan man förståss diskutera det kristna i att hjärntvätta folk. Jag tänkte hålla mig utanför diskussionen vad som är värst och vem som är elakast, jag ville bara anmärka på att folk här inte verkar ha några större problem med vidrigt fenomen #1 medan... 02/01 Hmm, intressant synvinkel... Tror faktiskt jag måste hålla med. Jag är född och uppfostrad som katolik (släkten är från Polen), men har idag valt att vara agnostiker, då jag tror på bevis och fakta men tänker inte utesluta något bara för att det inte... 02/01 tror blizzard drivs av scientologi, kolla bara på wow. 02/01 Alltså, även om spelet var sjukt sliskigt så är det lite (o)roande att läsa allas spontana kommentarer. Det är helt ok med spel som postal där man kan dränka någon i bensin, tända på och sedan urinera på liket, men JÄVLAR ANAMMA om spelen innehåller någ... 02/01 Dör en unge pga svält var 5:e sekund, inte fan sitter man och ojar sig över det? :P Å religion öht kan man ta å skrota, där finns inget att hämta.. bara folk som använder skiten som ursäkt när de dummar sig.. anna-lindh-mördarn tex.. "gud sa åt mig..",... 02/01 hela den här grejen med the rapture e bullshit. Det är amerikansk kristendom detta spelet baseras på som är någon twistad form av den ursprungliga. 02/01
Skicka en rättelse