The Witcher 2: Assassins of Kings har blivit försenat till Xbox360 två gånger. I gengäld kommer spelarna att få en uppgraderad version när det väl släpps.

Konsolversionen av #The Witcher 2: Assassins of Kings är försenad igen enligt en artikel i Game Informer. #CD Projekt planerade från början att släppa konverteringen i slutet av förra året – men de sköt fram den till första kvartalet i år. Den senaste förseningen skjuter fram releasen till andra kvartalet istället.

Men kanske är förseningarna värda att vänta på. Den fulla titeln till Xbox360-versionen kommer att vara The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition. #The Witcher fick tidigare en liknande version som innehöll rejäla uppiffningar och nytt material. Nu verkar det som att konsolversionen av det andra spelet i serien kommer att bli en liknande variant.

Det finns dock inget som tyder på att spelutvecklarna gör en uppgraderad version av The Witcher 2 till PC i nuläget.

I see. orkade inte tänka för mycket på saken så tidigt på morgonen ;) 17/01 X-box kommer inte att få något exklusivt eller så, CDPR har lovat att ge ut allt nytt material till PC, utan kostnad (med undantag för eventuella större expansioner). Däremot så var det snack om att lådspelare skulle få betala för extramaterialet pga... 17/01 Struntprat. Alan Wake till pc kommer innehålla alla DLC. Arkham-spelen hade PhysX. Assassins Creed 2 till pc innehöll 2 DLC-paket som konsol fick betala för. La Noire pc innehöll alla tidigare DLC. Gears of war 1 fick ngn extrabana med en Brumak. Finns... 17/01 Är jag den enda som tänker på att när skit är försenat till pc får vi pc-spelare inte ett skit men när det är försenat till xbox, ja då får dem nått för det. >:( 17/01 Härligt att fler få ta del av det här mästerverket :) Och W:AoK är faktiskt ett rollspel till skillnad från Skyrim som är ett action äventyr. 17/01 Perfekt, blir bra som omväxling till Skyrim :) 17/01 Gott! 17/01 Aj fan. Nåja - det gör inte så där värst mycket. Med Skyrim, Mass Effect 3 och Amalur lär jag ha att göra. För att inte nämna Wizardry: Labyrinth of Lost Souls som jag snubblade över på PSN. Hade ingen aning om att det översatts och släppts i Europa.... 16/01 Fail av dig också... 16/01 Så det är alltså Witcher 2.0 - Enhanced Edition. Frågan är hur mycket mer som de anser sig kunna polera? Gillar dock greppet att jobba vidare på sin produkt skarpt - bara dessa nya förbättringar når alla plattformar! 16/01
Skicka en rättelse