Ett gäng Half-Life-relaterade teaser-bilder återfinns i betan för Valves flerspelar-shooter Counter-Strike: Global Offensive. Tecken på Half-Life 3?

Senaste tiden har Half-Life-relaterade teasers (och fan-skapade bluff-teasers) kring #Half-Life-serien dykt upp lite här och var. Nu avslöjas att det finns bilder i betan för #Valves flerspelar-shooter #Counter-Strike: Go som refererar till ikoniska Half-Life-grejer som kofoten och Mesa.

Bilderna kommer ifrån betans osläppta kontorsbana. För att se fler bilder än rubrikbilden får du pallra dig över till Kotaku, som har mer information.

Är Valve bara jävligt jobbiga, eller tror du att de faktiskt kommer utannonsera #Half-Life 3 innan jorden går under?

Att hardvaran ar begransad har inte direkt nagot med saken att gora. Ingen tvingar direkt utgivarna /utvecklarna att producera spel till konsol. Jo just det ja, pengar ar det som tvingar dem. Att PC-spel inte ar lika lukretiva som konsolspel ar utesluta... 27/01 valve trollar. Tror knappast de har ett release date. Är också ytterst tveksam till om jorden verkligen går under i år. 27/01 Hette inte Operation Black Mesa bara Operation Mesa innan? Om jag inte minns helt fel så har den modde blivigt uppskjuten några gånger. 22/01 Som programerare är det självfallet *alltid* jävligt surt med begränsningar. Det enklaste är att ha hur mycket minne och CPU som helst allt tillgå, precis när det behövs. Att lära sig programera optimalt utifrån givna förutsättningar är det som är svårt... 21/01 Så du menar att ett spel som tex Stalker med avancerad fysik, AI, ljus & partikel effekter, stora öppna miljöer med högdetaljerade objekt och texturer, levande miljö osv inte behöver kompremissas rejält med den begränsade hårdvaran konsolerna har? Are... 21/01 Haha detta inlägget gjorde definitivt min dag! 21/01 "Är Valve bara jävligt jobbiga, eller tror du att de faktiskt kommer utannonsera Half-Life 3 innan jorden går under?" - ovanstående artikel min ursprungliga kommentar rörde just detta. vilka är det som bytte topic? 21/01 Världens minsta violin spelar världens sorgligaste ballad för detta inlägg. Kan vi hålla oss till topic nu, snälla rara söta? 21/01 Du får ursäkta mig, men din kommentar om koncentrationsläger var enligt mig inte nödvändig eller vidare "lugn". Och klaga du på Valve om du vill - men det är knappast så att det tillför något in den här threaden. Så jag säger samma sak till dig som jag... 21/01 jag är väldigt lugn. vilket tonläge du sedan väljer att läsa mitt inlägg i kan väll inte jag hållas ansvarig för? Nejdå, jag råkar bara se en tragisk komik här på FZ. Det är Okey att klagar på Origin varje chans man får. Det är Okey att klaga på konsole... 21/01
Skicka en rättelse