Släpps omkring månadsskiftet – orkar du vänta på det hett efterlängtade rollspelsäventyret?

Den 27 april släpps hett efterlängtade rollspelsäventyret #Risen 2: Dark Waters lös till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Spelet har ett omslag som ansågs väl magstarkt för amerikanerna, men förbokningserbjudandet kan knappast beskrivas som risigt.

Om du är sugen på en direktinjektion tyska schnauze-mustascher, pirater och fantasifulla äventyr så är det bara att sänka blicken ett snäpp och trycka på play.

[video=11245]

Mer om Risen 2 hittar du här. Det är sannolikt cirka 7114 gånger bättre än det mest usla tyska spel som någonsin recenserats.

Kanske om man var ute efter ett dansspel, fler piruetter och annat flum i 5 minuter Witcher 2 än i hela OS finalen i konståkning. 10/04 1:an var kasst så jag har inga som helst förhoppningar på 2:an. 09/04 Hahaha skojar du eller? Det var ju toppenstrider! Du har konstiga åsikter och därmed fel, så det så! ;) 09/04 Witcher 2 var ju helt värdelöst med kontrollerna, Geralt flyger runt som en jävla vante så fort man trycker attack och man har ingen aning om varfan han ska hoppa och göra femton piruetter. Nej tack, lungt sansat och lite mer realism i striderna tack.... 09/04 "Tell me more about vudu". Nja jag vet inte jag. 08/04 Som sagt, jag tycker kontrollerna var enormt klumpiga och stela. Witcher 2 har ett fantastiskt bra stridssystem, allt kan döda dig men du kan ändå ta dig undan för att kontrollerna är responsiva, det kan man knappt i risen för att man är klumpig som en... 07/04 Nope, det krävde bara att man inte klickade som en idiot Amalur style, utan att man faktiskt tog det lungt och blockade/dodgade när man skulle och attackerade först när man hade läge. Enda som är lite störigt med Risens och Gothics attacksystem är att... 07/04 Det var totalt värdelösa kontroller, iaf på pc. 07/04 Nej verkar inte vara något för mig. Har absolut inget intresse för spel med pirattema nu för tiden. Enda som varit intressant var Pirates på c64:an. Se'n att de verkar ha kassa röstskådespelare hjälper inte. Flash kanske updaterats nyligen ? Prova avakt... 07/04 Första spelet hade klockrent stridssystem, inte en massa idiotiskt flängande och flygande hit o dit utan lungt o sansat, att slåss mot fler än en fiende var farligt precis som det ska vara. 07/04
Skicka en rättelse