47:an är tillbaka om ett halvår. Men redan nästa vecka får du provskjuta – om du förhandsbokar spelet.

Efter sex års tystnad dyker Danmarks mest välkända smygmördare snart upp igen, och när det flaggades för "ett STORT tillkännagivande" på spelets Facebook-sajt rasslade det till i spekulationskarusellen. FZ kan nu avslöja vad det handlar om – en demoversion kallad Hitman: Sniper Challenge och releasedatumet.

Demoversionen är en fristående och ganska kort sekvens från Hitmans nya äventyr. Han befinner sig på taket av en skyskrapa, beväpnad med ett Kazo TRG-gevär och med ett party på taket av ett annat hus i kikarsiktet. Hans mål är att skjuta livet ur Richard Strong, chef för företaget Stallion Armaments, och en uppsättning livvakter. Uppdraget kryddas av sidouppdrag, som låser upp vapen och utrustning till Hitman: Absolution.

Hitman: Sniper Challenge landar redan nästa vecka (tisdagen den 15:e). Men det är en demo med förbehåll – för att få provskjuta sniper-smakprovet måste du lägga in en förhandsbokning på spelet, och inledningsvis gäller den Xbox 360- och PS3-versionerna – pc-versionen släpps den 1 augusti.

Hitman: Absolution har fått releasedatumet spikat till den 20 november. 47:an smyger sig alltså ut på banan igen mitt under brinnande spelhöst.

Återigen, detta är INTE en demo. Dem[onstration] innebär en förhandstitt "prova på" i syfte att marknadsföra och få spelarna att vilja köpa fullversionen. Devs/publishers som är osäkra gällande kvalitén på sina produkter släpper därav inte demos. Att... 13/05 Du får nog arbeta lite mer på den där teorin. 12/05 Ja, om man släpper "demot" först till konsoler så är det uppenbart att det är kasst. Man vill ju undvika sågningen av PC-spelarna då dessa är den enda skara av spelare som är villiga att kritisera saker och ting. 12/05 What? 12/05 Om "demot" kommer senare till PC än andra plattformar så är det självklart inget riktigt demo. Det förstår väl alla här? 10/05 ÅååÅåÅåå vad underbart, haha! Precis som jag misstänkte då ^^ Edit. Jag vill inte provocera någon genom att gotta mig. 10/05 Bear in mind ;D, i detta demot kan du inte röra dig, 47 sitter bara still på taket och du får äran att snipa, har hört att du kan klara av det efter 2-3 minuter. 10/05 Synd att det verkar fortfarande vara dynamit i kulorna. Samma flyga-genom-rummet-effekt när man skjuter nån i huvudet. Hagelgevär kan jag gå med på det är fräänt men ett sniperskott i skallen och man dyker 2m bakåt ser bara muppigt ut... Can´t wait thou... 10/05 När i helsike blev demoversioner något exklusivt? Är det inte meningen att folk som inte har bestämt sig för att köpa ska övertygas med ett demo? Usch. 10/05 Min tanke när jag läste rubriken var "FUUUUUUUUUUU hinner inte skaffa ny dator till dess". Nu visade det sig vara lugna puckat, men då blir jag istället sur på utvecklarnas agerande. The human mind... 10/05
Skicka en rättelse