Utvecklas av Tripwire Interactive tillsammans med mod-communityn, inriktar sig på Stillahavskriget under andra världskriget.

#Red Orchestra 2: Rising Storm är en expansion till den blytunga andravärldskrigaren, med fokus på Stillahavskriget under andra världskriget. Tillägget utvecklas av #Tripwire Interactive i samarbete med mod-communityn, och fastnade nyligen på en ny trailer.

[video=12240]

Spelet släpps under hösten exklusivt för Windows.

Expansionen skulle ju vara gratis så varför köpa? 25/08 Det funkar riktigt bra och har aldrig varit med om någon DC, inte heller varit med om någon bugg ännu så du vågar spela igen. 25/08 Köpte spelet vid release och det var en härlig ej optimerad bugfest! Det var riktigt jävla roligt när det väl fungerade men med extremt många DC och diverse krascher tröttnade jag fort. De försökte rädda spelet med väldigt många bantnings-patcher för... 25/08 Onyktra? Så fult är det inte i RO2, men du vill väl att allt ska efterlikna bf3 grafikmässigt annars är det ospelbart? Sedan måste du ha värdelös mus och tangentbord ifall du säger kontrollerna suger i spelet, jag har aldrig stött på ett enda problem... 23/08 Glöm allt vad kuta och skjuta heter. Här gäller det att samarbeta med kamrater, ge täckande eld, lägga ut rök och hålla huvudet nere. Pröva militärtjänst, där lär man sig allt sånt och av egen erfarenhet kan jag helt klart säga att det hjälper väldigt... 23/08 Landstigningar per båt förekom ju dock desto på stilla havs fronten, för att inte tala om att miljöerna ser ganska olika ut. Förutom amerikaner som landstiger med hjälp av båtar på diverse stränder så är inte mycket sig likt. Men roligt är det i vilket... 22/08 Snarare var ni onyktra om ni kunde få något ut av det ;) Saftskål! 22/08 Det vet du nog bättre än vad jag gör men från dessa videos ser det ut som det är ungefär samma stil som normandy, därför sa jag "normandy style" sen vad det egentligen är har jag ingen aning om men det spelar inte så stor roll. Båtar, landstigning, etc.... 22/08 Kräsen som fan, blind är han när det gäller grafiken. Visst inte precis bf 3 grafik men det är inget fel på den, och kontrollerna är inte värdelösa alls. Tror han var onykter då han spelade ifall han var med om dåliga kontroller. 22/08 Lär dom inte förlora pengar på det viset? För skulle gissa att dom flesta i världen har köpt det. 22/08
Skicka en rättelse