Ubåtssimulatorn #Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific mötte vid premiären i mars massiv kritik från många håll på grund av den rikliga mängden buggar. #Ubisoft släppte snabbt två uppdateringar, men ännu återstår många problem. Med anledning av detta söker företaget hjälp med att lokalisera de grövsta avarterna, så att de kan åtgärdas i nästa uppdatering (1.3).

What we essentially need is a list of bugs with number 1 being the most critical. The list should concentrate on the top ten to fifteen fixes needed which are hard coded in the game and cannot be fixed through a mod that someone in our community can create. Along with that list, we ideally need details of each bug with a step by step reproduction of how the bug occurs. That will be extremely helpful in fixing the bugs.

En smula märkligt är att ansvaret för mindre buggar läggs över på användarna. Mer märkligt är att det i nuläget inte sägs vara klart att version 1.3 verkligen kommer utvecklas. Hursomhelst, om du vill hjälpa till ramlar du över till forumet och gör din röst hörd.

De efterlyser hjälp i buggsökandet... Jag hoppas verkligen att det är som du säger Smergo, att utvecklarna är för lata för att leta upp dem själva. För i nuvarande skick behöver du vara bra jävla skicklig för att missa buggarna då de svärmar dig värre... 22/05 Jag tror inte de som säger att det är bra att be communityn om hjälp har läst posten som länkas. Det är en Community Manager som ber att användare/gamers skall be om att få en 1.3 patch och då kanske UBI kan tänkas finansiera den men högst osäkert, seda... 22/05 Slösa mindre tid betyder att Ubisoft sparar pengar på att communityt vill ha ett fungerade spel och ställer upp sin fritid mer än de borde behöva. 22/05 Håller med BaB Förstår inte vad ni tycker är "lamt" av ubisoft. Det är inte första gången det efterfrågas hjälp för att fixa buggar, och det är verkligen inte sista. Det är bra att dom frågar communityt, och jag är säker på att väldigt många kommer rapp... 22/05 Instämmer. De hoppar över alla QA-tester och lägger över det arbetet på spelarna. Uselt! 22/05 Tvärtom är det väl det absolut minsta man kan begära av ett spel Sioux. Hur som tror jag att vi borde se Ubisofts eventuella falerande i skenet av ökat tryck från exempelvis EA (kanske Activision med?), som ju till och med visat intresse att köpa företa... 22/05 Man är inte lite lack när man sitter med en collector edition som samlar damm pga. några Rumanska låg budget programerare stressat igenom skiten.. den största frågan är hur i hela friden detta kunde gå igenom guld testet.. :evil: Men men ..jag och många... 21/05 Jag tycker inte det här är det minsta pinsamt. Det är mycket bra när utvecklare gör så här. det ger spelarna en chans att berätta vad man upplever är mest fel med spelet så dom kan fixa det dom flesta irriterar sig på. Det är mer pinsamt att släppa ett... 21/05 måste säga att Ubisoft har börjat falla i mina ögon. tycker de börjar bli väldigt nonchalanta med sina produkter och satsar väldigt lite på att skapa genom utvecklade produkter. Börjar tappa förtroendet för dem mer och mer... 21/05 pinsamt 21/05
Skicka en rättelse