Provkör Colorados öppna vägar i det nysläppta smakprovet.

Från #Microsoft kommer i dag en demo av #Forza Horizon, den femte delen i den hyllade racingserien till Xbox-konsolerna. Men det nya spelet sticker ut ganska rejält från föregångarna och deras inriktning på banracing och biluppgraderingar – Forza Horizon har ett open world-upplägg där du kör runt på allmänna vägar i Colorado och betar av lopp i relativt valfri ordning. Demoversionen ger smakprov på detta, och du får bland annat köra fyrhjuligt på grusväg.

#Turn 10 har lämnat över utvecklarrodret till brittiska #Playground Games, som startades 2009 av folk från #Codemasters och #Bizarre Creations. Vilket undertecknad efter provkörning på Colorados vägar tycker sig märka – Horizon är betydligt mer attitydpackat än det annars ganska sterila Forza-spelen. Bra eller dåligt tar du själv reda på genom att styra Xbox 360:n till Marketplace och hämta demon, eller så gör du det här.

Forza Horizon släpps den 26 oktober. FZ förser dig med recension så fort det bara är möjligt. Kolla in lanseringstrailern så länge.

[video=12634]

Jaha.. tacksam för att du berättade det :) 15/10 Du kommer kunna ladda ner det utan guld snart. Det är bara så att Live Gold medlemmar får ladda ner det 1 vecka innan resten. 14/10 Du måste vara guldmedlem. 12/10 Bara jag som inte kan ladda ner horizon via marketplace via min xbox360? Hittar inte demot alls, är d så att man måste vara guld-medlem? Iså fall e d så jävla ruttet... 12/10 Jag testade att slänga in i Forza 4 och köra en Evo GSR X för att jämföra. Stängde av alla hjälpmedel osv och ja...det är inte samma känsla. Forza-bilen understyr gärna medans det är betydligt lättare att hålla en sladd i Horizon. Något jag framförallt... 10/10 Hade köpt direkt om det inte vore för de svenska rösterna. 10/10 Är det någon som känner igen de svenska rösterna? Låter inte han, som pratar först, som Nick Atkinson? Var ett tag sen jag hörde Nicks röst så jag kan blanda ihop det. 10/10 Rösterna var hemska! varför, varför, varför?! jag visade iaf festival-puckona! ;) Men spelet var inget för mig. Det var skitsnyggt och de som gillar genren gillar säkert spelet. Jag föredrar racingspel med racingbanor! Jag håller mig till forza4 ett tag... 10/10 Jag gillade demot starkt. Det var en blandning mellan Forza, Grid/dirt och Need for speed. Spelmotorn kändes som om dom där anställda från Codemasters som gjort spelet har snott med sig lite kod från CM?? :) För det såg ut som en Codemasters bilspel.... 10/10 Nej jag gillade det inte alls. Det märks tydligt att Turn 10 inte stod för utvecklingen denna gång. Förhoppningsvis för att de är upptagna med Forza 5. Bilarna kändes inte alls lika detaljerade som i Forza 4, både grafiskt och egenskaperna. Körkänslan... 10/10
Skicka en rättelse