<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/MotorStorm__PS3_/MotorStorm_03.thumb.jpg" width="100" height="56" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img>
GON ska bita i grusetFZ har visserligen fyllt tvåsiffrigt men vi är starkare än någonsin, konkurrenterna nafsar oss dock i bakhasorna. Under vår mer brutala historia kunde ledarhanen bara ersättas genom att utmanas och besegras av en yngre förmåga - in på scenen kliver GON.

Vi kunde såklart ha piskat dem i #Quake, men för att göra det mer rättvist är det i #MotorStorm det ska bevisas vilken spelsajt som är mäktigast på den svenska webbhimlen. Det är dock inte redaktionerna som ska tampas mot varandra, utan våra trogna läsare.

För att sålla ut våra mest värdiga förkämpar som kan försvara vår ära ska vi om en vecka, måndagen den 28 maj, hålla ett kval. Du har därför bara sju dagar kvar att fixa det perfekta däcktrycket, putsa vindglasögonen och lägga extra blyvikter i kängan på gaspedalen. Detaljer kring uttagningen kommer under veckan.