När spelomslaget till Bioshock: Infinite avtäcktes fick det skäll för att vara generiskt men det finns en tanke med det.

"Lite väl typiskt action-omslag" och "definitionen av generisk" var några av kommentarerna här på FZ när vi visade upp den slutgiltiga spelomslaget till #Bioshock: Infinite som släpps om ett halvår så. Det var också den generella uppfattningen på vida webben men enligt Ken Levine finns det en medveten tanke bakom designbeslutet. Man vill nå köpare som de två första #Bioshock-spelen inte nådde.

Det gjorde inte jag heller i ärlighetens namn. Men nu vet vi och Metacritic är bara ett exempel bland många på hur lätt det har blivit att länka till information som rör spännande titlar. Vi som spelare är bättre informerade än någonsin och har, glädjan... 14/12 Japp, jag sa att det var relativt långsökt. Men även med alla recensioner, bilder och filmer som finns så är det många som inte ser dem, speciellt när det gäller nya spelare som inte känner till titeln sedan tidigare. Sedan har du ju impuls köpare, de... 13/12 Det har du givetvis rätt i. Men jag vågar ändå påstå att du överdriver betydelsen av en förpackning i en tid då recensioner, bilder och filmer på spännande titlar finns att tillgå bara några musklick bort. Ett bra resultat på Metacritic är helt enkelt... 13/12 Ingen bil jag har köpt har haft särskilt mycket till omslag eller förpackning. 11/12 Känns som det blivit en vanlig fps shooter om man går efter trailern. Finns inte ett skvatt kvar av känslan som de 2 första spelen hade. 11/12 Även om det är långsökt så betyder omslaget ganska mycket när det gäller att nå ut till en bredare spelarbas, speciellt när det gäller folk som inte spelat tidigare titlar. Om det inte fångar uppmärksamheten hos potensiella köpare är risken stor att man... 11/12 Jag tar hellre en fungerande bil som är kul att köra än motsatsen om det är vad du menar. Yta är inte allt. Och när det kommer till spel, böcker, filmer osv så kan jag inte bry mig mindre om hur de är förpackade. Det är innehållet som räknas. 11/12 Jag fick lite Crimson Sky vibbar av omslaget. 11/12 En bil är något som du själv och många andra människor ser ofta, det anses även av vissa vara en statussymbol. Ett spelfodral har du antagligen stående i någon hylla mestadels av tiden där ingen kan se det. Det jag vill ha sagt är att det är en dålig... 11/12 Säger du likadant om bananer? 11/12
Skicka en rättelse