Graham McTavish som gjort rösten till bland annat Charlie Cutter i Uncharted 3 har twittrat.

Graham McTavish, som bland annat är känd som rösten bakom Charlie Cutter i #Uncharted 3: Drake's Deception (och filmen om hoben...) har skrivit 140 luriga tecken från sitt konto på Twitter.

– Precis tillbaka från första dagen på ett nytt projekt. Väldigt hysch-hysch, men jag tror det kommer bli ganska bra, skrev han bland annat. Han svarar även på frågan när Charlie Cutter kommer tillbaka, med att han kommer hålla fansen informerad.

Vi får hoppas att projektet är lika kul för oss, som det förhoppningsvis är för honom. Vad tror ni kära läsare? Ett nytt Uncharted? Eller har han planterat köttätande växter i gröna rör?

Nej det har du helt rätt i och för det mesta är pusselmomenten ruskigt lätta. Jag hoppas på en förbättring till nästa gång så att det blir lite i stil med Assassin's Creed som ändå har extremt mycket historia och ändå anammar modern spelmekanik. 31/01 Det har jag helt missat trots åtskilliga timmar med uc3. Vad var det för problem? 30/01 fast nu var det ju lite det jag menade, pusslen är inga hinder för att UC inte är ett pusselspel och verkligt svåra sådana hade hindrat det där hoppa och njuta du pratar om. jag tror knappast nån som gillar Indy hade velat ha nån realistisk genomgång... 30/01 Vi lär nog inte se mer uncharted utan en helt ny spelserie till nästa generation om man ska se tillbaka på lite tidigare spel de gjort så startar dem alltid något nytt Chrashbandicoot ps1 Jack&Daxter ps2 Uncharted ps3 30/01 NaughtyDogs hantering av problemen med UC3 var ett starkt skäl att jag gjorde mig av med PS3. Folk sitter där med sina omstartande PS3 och dom gör inte ett skit. Men spelade 1an o 2an och hade mycket trevlig speltid med dessa. 30/01 Kan inte annat än att hålla med oscarstegland. Även om själva mekaniken i spelen inte är något extraordinärt så är berättandet, karaktärer, röstskådespelare och hela den cinematiska känslan bland det bästa som gjorts i spelvärlden i mina ögon. Men allt... 30/01 Fast det gäller ju all spelmekanik egentligen. Oavsett vad man spelar så har man oftast ett mål och spelets uppgift är att lägga ut hinder så att man inte kommer dit hur lätt som helst. Skillnaden är ju att med ett bra spel är berättande och karaktärer... 29/01 Mer Uncharted är aldrig fel :) 29/01 Håller också med dig, köpte 1an och 2an pga hypen men känner inte direkt för att testa 3an 29/01 hoppas på mer äventyr med nate och sully :D <3 29/01
Skicka en rättelse