Det utdragna slaget mellan Axl Rose och Activision är över.

Ni kanske kommer ihåg att Axl Rose stämde #Activision? Summan det gällde var 20 miljoner kronor, vilket blir en hel del spel, om det var vad Guns & Roses-frontmannen tänkt köpa för pengarna. Anledningen till stämningen var att en karaktär som liknade Slash var med och då blev vår gode Axl arg. Enligt Axl hade han och #Activision kommit överens om att bara använda låten "Welcome to the Jungle" om inte Slash (eller någon som liknade honom) var med. Så blev inte fallet och Slash var med, vilket är rätt tydligt från bilderna. Axl hävdar sedan att Guns 'n Roses skulle få ett helt spel som kompensation, något som inte blev av.

Nu rapporterar dock VG247 att domaren Charles Palmer lagt ner fallet och Axl Rose får klara sig utan pengarna. Vi här på FZ sjunger just nu "don't cry" för legenden.

Rubriken... :) http://www.det-blev-ingen-cd.com/splash.jpg (http://www.det-blev-ingen-cd.com/splash.jpg) 12/02 Det beror väl helt och hållet på hur avtalet i fråga ser ut, det kan ju varit så enkelt att de bara sagt till honom att "nej nej, vi ska inte ha med någon figur som ser ut som Slash", då blir det inte så hållbart i rätten. Sen får man väl dessutom anta... 11/02 Men kan inte dom två barnrumporna (Axl och Slash) bli sams nån jävla gång? Fjantigt värre. 11/02 Märklig värld det där. 11/02 En kossa som slutade ge mjölk..... ajabaja GH.... Nothing to see here, hela spel marknaden kommer se ut så eventuellt. Trötta mjölkfria kossor. 11/02 Dock om nu Axl och Activision hade ett avtal bör ju Activision hålla sig till det. Om nu Axl har rättigheterna till låten och om de skrev på ett avtal om det hela så förstår jag inte varför Activision vann i rätten. 11/02 Ungefär så ja. 11/02 Axl Rose...världens största bebis? Jag kan inte min Guns n Roses historia så bra, men dom är väl riktigt osams och det är väl därför Axl Rose försöker låsa ute dom tidigare medlemmarna från allt som har med bandet att göra? 11/02 Ovanligt att Axl Rose beter sig om ett arsle. Värre idiot får man leta efter alltså. Guns N' Roses har gjort bra musik, men Axl som person tål jag bara inte. 11/02 Uppdaterade lite i nyheten. Det borde vara klarare för oss båda nu. I korthet: Axl ville inte att Slash skulle vara med om Activision skulle använda sig utav låten Welcome to the jungle. Både låten och Slash är med. Activision lovar enligt Axl att de... 11/02
Skicka en rättelse