Se gameplay med Sylveon från Pokémon X/Y.

När vi säger att det kommer mer information kring vad som sades på dagens Nintendo Direct, då menar vi det. Den här gången är det #Pokémon X och #Pokémon Y det gäller. Det är dock bara en liten trailer.

I slutet av oktober är det återigen dags för oss att försöka samla dem alla, men tills dess får vi stifta bekantskap med monstret Sylveon. Och vi antar att detta inte är sista trailern från 3DS-spelen vi kommer få se.

[video=13535]

Visst kan han det, vet också hur det stavas. Men förstog är ju inte ett lika grovt "stavfel" som från cannon-canon. Det är ju bara ett bevis på att han inte visste hur man stavade ordet (vilket skulle vara många personers slutledning), jag använde bara... 16/02 Då kan han ju rätta tillbaka och berätta att det stavas "förstod" ^^ 16/02 Något coolt hade ju varit om Pokemon hade kunnat säg, sett ut som Final Fantasy. Att man sprang runt lite så med en världskarta. Flög runt på din Pokemon och simmade som där. (Samt grafiken som finns i det senare spelen.) Nu känns det bara som en gimmic... 15/02 Man ska verkligen inte klaga på att de bryter ny mark, men det kanske bara är jag som undrar lite över hur viktigt det egentligen är att det ska vara i 3D och allt sånt där? Mekaniken verkar ju ändå vara densamma (alltså striderna, främst), så då kan... 15/02 Var inte min mening att vara taskig eller dryg så jag ber om ursäkt. Förstog fortfarande vad du menade. 15/02 yay det blir 2 köp i år 2 pokemon spel i en smäll 15/02 Det där med stavning har aldrig varit min grej. Vare sig vi snackar svenska eller engelska. 15/02 Förlåt mig men ska du skriva "Canon" så kan du väl göra det rätt i alla fall. För övrigt. Är det här en utveckling till Eevee? w00t 14/02 Holy shit, ett "canon" Pokémon spel i 3D!? Tog dem... 15 år eller något i den stilen? :P Hur som helst, kul att se. Jag har inte varit ett fan av Pokémon på sådär 12 år eller något i den stilen, men fortfarande kul att se att det händer saker med serien... 14/02
Skicka en rättelse