Ubsioft fortsätter att leka med historien i nytt dlc till Assassin's Creed 3.

12 miljoner exemplar av #Assassin's Creed III såldes under 2012. Dun kan säkert förstå att detta är en framgångssaga som #Ubisoft inte placerar i något mörkt förråd.

Du har kanske redan klarat kampanjen, och har längtat efter något nytt. Då kan vi meddela att det släpptes nytt material till spelet igår. Denna gången leker utvecklaren med tanken att Nordamerikas förste president George Washington inte tackade nej till en tredje mandatperiod, och istället blev galen. En släpp-trailer för detta nya material hittar du nedan.

[video=13592]

Jo, det är ju snarare lite grann som att ha Saddam Hussein som mål, iofs är ju inte han lika prisad men de har ju åstadkommit ungefär samma saker. Krig, revolution, politiskt maktspel och nedtystandet av uppror. :P De har använt tronbilden som teaser... 21/02 OK. Fair enough. Jag ber om ursäkt =) @ personen som skrev att jag inte tänker: Jag tänker utmärkt, men att inte vara medveten om omständigheter är inte att vara tanklös. 21/02 På vilket sätt är George Washington en religiös ledare? Ska du köra hela "döda Muhammed" tramsretoriken får du åtminstone likna den vid någonting likvärdigt. Och jag tror det hade blivit precis lika stor shitstorm ifall man gick ut med ett spel där man... 21/02 Lustigt att man få skriva dags att dräpa George Washington, utan att det väcker heta känslor bland amerikaner. Hade man skrivit: "dags att dräpa Muhammed" hade Fz blivit utmålad som islam fientlig sida av den grupp av människor. 21/02 Det är svårt att ta hänsyn till folk som totalt saknar härledningsförmåga ibland, jag ber om ursäkt - får anta att folk som inte tänker vill inte heller ha någon allmänt känd information serverad för dem heller. 21/02 Bara i alternative-reality DLCt som The Tyranny of King Washington. Tycker själva titeln spoilrar det som "spoilrats" i tråden hittills rätt bra själv. :P 21/02 George Washington blev faktiskt erbjuden att bli Kung men tackade resolut nej. 20/02 Man kan inte ens gå in i spelet utan att se en bild på en korrupt George Washington, så jädra mycket spoiler där. 20/02 Jo men det är ju en story över tre dlc som tillsammans heter the Tyrrany of king Washington som typ varit utannonserat praktiskt taget sen ac3 släppts ;) Krävs inte mycket för att lista ut att han är en stygg gosse som förtjänar smisk :P 20/02 Bra, spinn vidare på spoilern :P Jag hade ingen aning om att mr W var busen i AC3. Men nu har du ju finfint lagt ut hur det ligger till. Bra jobbat. 20/02
Skicka en rättelse